Webinar | Varför blir den karismatiska kandidaten så ofta vald till chefsrollen?

Anki Stafwerfelt och Gabriella Huss anordnar ett nytt webinar om chefsrekrytering, och denna gång handlar det om synen på ledaregenskaper. Vilka förmågor ger de bästa förutsättningarna för att en ledare ska lyckas och verkligen bidra till framgång i sitt ledarskap? 

Att välja ödmjuka och mer anspråkslösa personer som våra ledare, gör våra verksamheter mer framgångsrika. Men alltför ofta är ett framgångsrikt ledarskap fortsatt mer kopplat till personligheter som är framträdande, karismatiska och tar plats. Behöver vi kanske omvärdera vår syn på vilka förmågor som på riktigt bidrar till framgångsrika ledarbeteenden?

Ta möjligheten att vara med i diskussionerna tillsammans med Gabriella Huss, med mångårig erfarenhet av just rekrytering av ledande befattningar, och Anki Stafwerfeldt, Partner och medgrundare av HOME of Recruitment.

Webinariet spelas in och skickas till alla anmälda efteråt, så du inte riskerar att missa det.

Klicka här för att komma till anmälningssidan!

Email-webinar-ledaregenskaper

Anki Stafwerfeldt & Gabriella Huss ingår i vårt team av specialister inom rekrytering av ledare och specialister. Läs mer här om teamet och om hur vi hjälper företag att rekrytera.