Vi som jobbar här brinner för rekrytering.

SÄG HEJ TILL OSS

Varför och hur vi gör det vi gör

Vår vision är fler rättvisa och träffsäkra rekryteringar. För alla som söker jobb, för alla som rekryterar och för samhället i stort. Träffsäkra rekryteringar ger lönsammare företag, minskar diskrimineringen och ökar mångfalden på arbetsmarknaden. Dessutom bidrar bra rekryteringsprocesser till positiva kandidatupplevelser och ger många fler människor chansen att vara ”rätt person på rätt plats”​.

Vår mission är att minska gapet mellan teori och praktik genom att få kompetensbaserad rekrytering att faktiskt hända, i verkligheten. Vi tror på att höja lägsta nivån hos alla som är involverade i rekryteringsarbetet. Och på att alla steg i rätt riktning är bra steg att ta. Därför är vår affärsidé att hjälpa verksamheter utveckla och förfina sitt sätt att rekrytera - med utbildning, rådgivning och konsulter inom rekrytering.

De allra vassaste rekryteringsexperterna finner ni hemma hos oss, de tillhör familjen. Våra närmsta vänner är verksamheter som värdesätter en välfungerande rekrytering, och som på olika sätt utvecklar sitt rekryteringsarbete tillsammans med oss. Vi har flera goda grannar; leverantörer och innovatörer inom rekryteringsområdet. Att ha goda relationer till sina grannar är inte bara trevligt, det är smart och praktiskt.

Familj, vänner och grannar - varmt välkomna hem till oss!

Familjen

Familjen består av vassa, vetgiriga och kunniga rekryteringsentusiaster som alla delar samma övertygelse och vision. Vi vill påverka, utmana, förändra och göra skillnad. Vi gör det svåra området kompetensbaserad rekrytering lite lättare att förstå och hantera. Vi gör teorin användarvänlig och lättillgänglig. Vi förenklar och förklarar. Och vi har riktigt kul längs vägen.

Familjen är vår trygga bas. Här tankar vi energi, vilar och växer. Inom familjen skapas synergier och möjligheter. Här kan vi bolla idéer, ställa frågor, utbyta erfarenheter, ge varandra stöd och tips. Familjen är en hub av expertis som genom sin existens är en aldrig sinande källa för inspiration och lärande. För oss själva, för våra kunder och för våra samarbetspartners.

 

BLI EN DEL AV FAMILJEN

Våra vänner

Våra kunder är våra vänner. Och dem tar vi hand om så som sanna vänner gör. Våra vänner kan förvänta sig det allra varmaste bemötandet, en leverans utöver det vanliga och en långsiktig relation. Vänner är givetvis alltid välkommna hem till oss. För att få lite råd, bolla en fråga eller för att bara säga hej och umgås en stund över en kopp kaffe.

Tack vare vår stora familj, bestående av experter inom olika områden och delar av rekryteringsarbetet, kan vi möta varje typ av kundbehov. Och med våra hjälpsamma grannars stöd och expertis kan vi erbjuda våra vänner skräddarsydda paketeringar för alla tänkbara utmaningar inom rekryteringsområdet. Vi vill gärna vara din bästa vän inom rekryteringsområdet.

"I vår verksamhet är digitalisering högt upp på agendan, tillika rekrytering och kompetensförsörjning. När vi fick kunskap om HOME of Recruitments digitala rekryteringsutbildning kändes den helt rätt för oss."

Läs mer

"Vi har tagit bort CV:t och det personliga brevet ur rekryteringsprocessen och istället infört tester på ett tidigt stadium. Samarbetet med HOME of Recruitment underlättade förankrings- och förändringsarbetet."

Läs mer

"Den digitala utbildningen kan cheferna genomföra på tid som passar dem, samtidigt som klassrumstillfället ägnas åt fördjupning och reflekterande diskussioner."

Läs mer

Våra grannar

Våra grannar är några av marknadens bästa leverantörer av tjänster och produkter. Tillsammans kan vi skräddarsy upplägg och paketeringar för alla tänkbara utmaningar inom attraktion, urval och kandidatupplevelse. 

Grannarna hälsar ofta på, tar en kopp kaffe, bollar utmaningar och diskuterar tänkbara lösningar med oss. På så sätt håller vi oss alltid uppdaterade, så lär vi av varandra och så gör vi varandra ständigt lite bättre. Vi hjälper varandra så som goda grannar gör. Att ha bra relationer till sina grannar är inte bara trevligt, det är även smart, roligt och praktiskt.  Här kan du läsa mer om de grannar vi hänger med allra mest.

Alva Labs

Alva kombinerar årtionden av psykometrisk forskning med den senaste teknologin inom data science och maskininlärning för att på ett så träffsäkert sätt som möjligt hitta rätt kandidater till just din roll och ditt team. Vårt största fokus ligger på att säkerställa en god kandidatupplevelse och med vår digitala och användarvänliga plattform får du ett objektivt rekryteringsunderlag som fokuserar på potential och inkludering.

www.alvalabs.io

Aon Assessment Solutions

Aon Assessment är en marknadsledande leverantör av arbetspsykologiska test och stöttar organisationer med urval och utveckling. Aon Assessments lösningar bygger på innovativ teknologi och en solid psykometrisk grund - allt för att bidra till objektiva och rättvisa rekryteringsprocesser som engagerar.

https://assessment.aon.com/sv-se/

Assessio

Genom våra tester och verktyg så förser vi organisationer med pålitlig data som hjälper dem att upptäcka och utveckla potentialen i både medarbetare och kandidater. Assessio är Nordens ledande leverantör av assessment- och testverktyg och vi är ett konsultbolag specialiserade inom strategisk HR och organisationspsykologi.

www.assessio.se

Promote International

Promote® är en digital plattform för lärtransfer som skapar effektiv utbildning och resultat. Den stödjer organisationer och människor som vill utvecklas och få tydlig effekt och resultat av sin utbildning. Med hjälp av Promote® utvecklas och förändras beteenden som gör att utbildningsinsatser blir effektiva och lönsamma. Promote® används av utbildningssamordnare, L&D och HR-avdelningar över hela världen.

www.promote.se

ReachMee

ReachMee erbjuder en marknadsledande lösning som hjälper organisationer att hitta, rekrytera och anställa rätt kandidater. Med rätt teknik, djupa insikter i rekryteringsprocesser och en passion för att lösa våra kunders utmaningar har vi tagit en stark position på den nordiska marknaden.

www.reachmee.com

Refapp

Refapp är ett verktyg för digital referenstagning som hjälper dig strukturera, effektivisera, höja validiteten och GDPR-anpassa referenstagningarna i dina rekryteringsprocesser. Skapa och skicka ut kompetensbaserade frågeformulär till referenserna och få svaren samlade i en snygg rapport, lagrade med högsta säkerhet.

www.refapp.se

Trustcruit

Samla in kandidat­feedback automatiskt och förbättra din rekryterings­process. Med Trustcruits HR analytics verktyg skapar du den bästa kandidat­upplevelsen och stärker ditt employer brand.

www.trustcruit.se

Varbi

Varbi utvecklar sedan 2007 det webbaserade och användarvänliga rekryteringssystemet Varbi Recruit som idag används av över 60 000 rekryterare och rekryterande chefer på 550 olika företag och organisationer. Bland kunderna hittas utöver 85 kommuner även privata företag, rekryteringsföretag, internationella koncerner, regioner, myndigheter och universitet.

www.varbi.com

Visma Recruit

Visma Recruit erbjuder strukturerad och kompetensbaserad rekrytering för träffsäkra urval. Den automatiserade processen minimerar administration och ger en direktkoppling till Sveriges största annonssajt för offentliga jobb.

www.visma.se/rekrytering/recruit/

We Select

We Select hjälper Sveriges största företag att attrahera och rekrytera nya medarbetare, med hjälp av innovativa digitala strategier inom Employer Branding, annonsering och tech.

www.weselect.com

Workbuster

Workbuster är verktyget som gör det enklare att attrahera, hantera och förbättra rekryteringen. Nå fler kandidater med en unik karriärsidor och effektiv marknadsföring. Säkra urvalet genom ett användarvänligt verktyg och förbättra rekryteringen med Home of Recruitments kompetensbaserade intervjumallar.

www.workbuster.se

Vi här hemma (övriga familjen hänger hos våra vänner)

Katarina Riml Partner & konsult katarina@homeofr.se 073-388 70 76
Lotta Kantsjö Konsult lotta@homeofr.se 070-730 70 17
Josefin Malmer Grundare & konsult josefin@homeofr.se 073-388 70 77
Stefan Holm Grundare & konsult stefan@homeofr.se 070-431 27 39
Anki Stafwerfeldt Grundare & konsult anki@homeofr.se 073-388 70 07
Anna Papatziamos Konsult anna@homeofr.se 073-980 03 10
Samuel Göranzon Konsult samuel@homeofr.se 076-170 15 44
Petra Sedlinger Konsult petra@homeofr.se 070-830 36 96
Carola Streng Holgersson Konsult carola@homeofr.se 072-179 80 16
Jennie Lundqvist Konsult jennie@homeofr.se 073-156 54 84
Maria Jansson Konsult & ansvarig i Göteborg maria@homeofr.se 073-144 52 34
Perwin Altun Konsult perwin@homeofr.se 070-783 98 40
Linnéa Brandt Konsult linnea@homeofr.se 070-495 41 60