Rekrytering av HR-Business partners och en Comp & Ben-ansvarig till Ambea

Ambea tog hjälp av HOME of Recruitment för att rekrytera specialistroller i form av HR-Business parterns och en Comp & Ben-ansvarig. Vi frågade Pernille Ramirez, HR-chef på Ambea om hennes syn på samarbetet. 

Pernille-Ambea

Hur skulle du beskriva vårt samarbete? 

"Under hösten (2022) behövde vi rekrytera HR-Business partners och en Comp & Ben-ansvarig till vår HR avdelning. Vi hade inte möjlighet att göra det själva och valet föll på HOME of Recruitment. För mig är det viktigt att känna mig trygg och att ha en tät dialog med rekryteraren.
Jag upplevde samarbetet under hela processen som väldigt proffsigt, enkelt, fint och personligt. Jag kände mig trygg i hela processen och fick alltid snabbt svar/återkoppling. Processerna sköttes proffsigt och effektivt."

Vad blev resultatet? Hur väl levde vi upp till förväntningarna i själva leveransen och vad har det inneburit för dig och verksamheten? 

"På kort tid rekryterade vi in tre nya medarbetare till HR-avdelningen och strax efter ytterligare en. Alla fyra är helt rätt matchning för oss, vilket vi såklart är väldigt glada över. HOME of Recruitment investerade mycket tid i att lära känna oss och vår verksamhet, vilket säkert är en del av framgången i samarbetet. Eftersom rekryteringarna löpte på både snabbt och effektivt är vi snart fullbemannade igen."

Skulle du rekommendera oss till andra?

"Ja, jag kan verkligen rekommendera er. Jag anser att ni är proffsiga och verkligen kan rekrytering, att ni har ett personligt och trevligt bemötande samt att ni är effektiva och pålitliga."

Tack Pernille, vi uppskattar dina fina ord och vårt samarbete!

Vill du veta mer om hur vi hjälper företag att rekrytera ledare och specialister? Läs mer om det här, och kontakta gärna oss om du vill veta mer.