Hjälp att rekrytera

er nästa VD, ledare eller specialist

Chefsrekrytering som det ska vara. Våra specialister hjälper dig att hitta rätt ledare eller specialist till din verksamhet. 

Scrolla vidare eller klicka nedan för att gå direkt till:

Vad du får när du anlitar oss

Ett urval av rekryteringar vi genomfört

Vad vår kund Arvid Nordquist säger om vårt samarbete

Vad Falck Emergency säger om oss

Ta kontakt med oss

Lär känna våra specialister i teamet

Vad vi också kan hjälpa dig med inom rekrytering och urval

Hitta kompetens där du minst anar det. Med moderna, inkluderande metoder kommer vi längre. 

För oss är det självklart att vi bidrar till rättvisa rekryteringar där mångfald och inkludering är givna ingredienser. Det vinner vi alla på. Synen på kompetens är fortsatt konservativ och förlegad. Det är inte en kandidats nätverk, ålder, kön eller exakta antal år i yrkeslivet som ska avgöra om hen har chansen att få ett jobb. Eller rättare sagt - chansen att ens söka ett jobb.  

Hos oss är alla rekryteringsuppdrag publika, oavsett om det är en VD eller en specialist vi rekryterar. Det gör att alla tjänster är tillgängliga för alla, inte bara för att man har ett visst nätverk eller en viss profil. Vi vill utmana och säkerställa att samtliga rekryteringar är transparenta och kompetensbaserade – inte minst för att utesluta fördomar och i värsta fall diskriminering i rekryteringsprocesserna.  

Vill du ha vår hjälp att rekrytera? Kontakta oss här.  

Den allra bästa matchningen kanske finns i ett oväntat CV, men med helt rätt personliga förutsättningar.  

Rätt person för rollen handlar minst lika mycket om att vara en matchning vad gäller värderingar, drivkrafter och personliga egenskaper, såväl som de erfarenheter och kunskaper som söks. Rätt personliga förutsättningar kan ibland vida överstiga ”rätt erfarenhet”. Det är så vi kan hitta kompetens på oväntade platser, med oväntade CVs men helt rätt förutsättningar. 

Rekrytering av en Brand Manager Wine och en Marknadsanalytiker till Arvid Nordquist

"Redan vid första mötet så kändes det som att Anki och teamet på HOME inte var som alla andra rekryterare. I förarbetet så lade de inte bara vikt på att förstå vad eller vem vi söker, utan även vilka och vad vi är som företag, som team och vem jag som chef är för att skapa en bra match med framtida kandidater. Rekryteringsansvaret är inte enbart gentemot mig som rekryterar, utan även kandidaten och det tycker jag HOME gör extra bra.

Självklart skulle jag rekommendera HOME of Recruitment som första valet i en rekrytering. Värdegrunden och processen som de arbetar efter hjälper mig inte bara att hitta rätt medarbetare, utan stärker även min förmåga och förutsättningar att bli en bättre ledare och skapa långsiktiga och kvalitativa rekryteringar."

Jonas Öhman, Country Manager på Arvid Nordquist Sverige

Jonas-Ohman-AN

Vad du får när du anlitar oss:  

  • Du får hjälp att hitta den bästa matchningen för roller som VD, ledare på olika nivåer och specialister – ofta med den oväntade bakgrunden! 
  • Du får stor synlighet hos potentiella kandidater. Vi arbetar alltid i öppna uppdrag och med annonsering, vilket också kan kompletteras med att vi aktivt kontaktar kandidater. På så sätt säkerställer vi att du når även de kandidater som inte aktivt söker arbete. 
  • Du får en rättvis, inkluderande och träffsäker rekryteringsprocess. Vi jobbar fullt ut kompetensbaserat - det är vad vi lever, andas och lär ut hela dagarna.   
  • Du får hjälp av specialister som har metoder, processer och erfarenheter av att bedöma ledarpotential - på alla ledarnivåer. 
  • Du får transparens och betalar bara för den tid vi lägger ner, eftersom vi tar betalt per timme och ger dig full insyn i allt vi gör i processen.
  • Du får en partner som värdesätter ett nära samarbete för att hitta rätt kompetens till er verksamhet. Allra helst jobbar vi "seamless"; under ert eget varumärke och i ert rekryteringssystem. 
  • Du får en god kandidatupplevelse för alla som visar sitt intresse för er verksamhet. Att skapa bra kandidatupplevelser är vår hjärtefråga.  
  • I samarbete med oss får du tillgång till marknadens bästa verktyg för modern och kompetensbaserad rekrytering, så som datadriven annonsering, kvalitetssäkrade testverktyg, digital referenstagning och mätning av kandidatupplevelse. 

Andra tjänster inom rekrytering och urval

Oavsett om ni önskar objektiv personbedömning, träffsäker assessment eller effektiv screening har vi kvalitetssäkrade verktyg och metoder att anpassa till era behov. 

Screening med testverktyg (First opinion)

Har du ett stort urval av kandidater, och vet inte hur du ska kunna välja ut vilka som ska gå vidare i processen? Eller behöver du helt enkelt hjälp med endast den inledande delen av rekryteringen – från kravprofil till screening med hjälp av arbetspsykologiska tester, men vill genomföra intervjuerna själv? Då är vår First opinion rätt för dig!

Ledarassessment

Rätt ledare är helt avgörande för en verksamhets framgång. Vid omorganisationer, nyrekrytering och andra situationer hjälper vi dig att bedöma matchningen utifrån de specifika förutsättningar er ledarroll har. Med vår gedigna erfarenhet av chefsrekrytering och - bedömning tillsammans med flertalet moderna testverktyg får du det underlag du behöver.

Second opinion

Vem eller vilka har de bästa förutsättningarna för rollen, för verksamheten att nå sina mål? I samband med en rekrytering eller succession är det klokt att söka råd. Vi hjälper dig att analysera kandidaters förmågor för att du ska få ett tydligt beslutsunderlag om individers kapacitet, potential och även riskbeteenden.

Rekrytering av HR Business Partner till Falck Emergency

"Samarbetet var mycket smidigt. Proffsigt bemötande och bra tempo i varje steg.

Vi fick en person på jobbet som fungerar fullt ut i alla aspekter och grunden för det var den grundliga och proffsiga matchningen mellan kandidatens kompetens, förväntningar, inriktning  och vårt behov, kultur, förutsättningar och mig som chef.

Just den proffsiga matchningen, har jag som kandidat personlig erfarenhet av, då jag också varit kandidat och matchades av Home of Recruitment mot den roll jag har idag.

Det kompetensbaserade arbetssättet säkerställer långsiktigheten i beslutet att anställa - så att både kandidatens och arbetsgivarens förväntningar tillgodoses"

Viveca Lindberg, HR Manager på Falck 

Viveca-Falck

 

Ett urval av rekryteringar som vi har genomfört:

VD till Ecogain

HR-chef till Ledarna

HR-chef till Trygghetsstiftelsen

Brand manager wine, och Marknadsanalytiker till Arvid Nordquist

Category manager till Circle K

Head of TA, Global TA-partner, och Employer Branding-ansvarig till Elekta

HR-chef och HR BP till Falck Emergency

HR BO till Citymail

Chef Innovation & Utveckling till Uppsalahem

Head of TA till Lernia

Senior projektledare till Nova Media/Postkodlotteriet

Enhetschef butiker/marknad och Kommunikatör till Skansen

Marknadschef till Tobiasregistret

Områdeschef till Omställningsfonden 

TA-specialist till Aspia

HR Manager till MTAB


Vill du veta mer? 

Ring oss (du hittar våra nummer under Kontakt) eller fyll i dina uppgifter i formuläret nedan, så hittar vi ett lämpligt upplägg för era rekryteringsbehov. 

Få vår hjälp att rekrytera.

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

Lär känna teamet

Utvalda kundreferenser

"Känslan genom hela rekryteringen var att vi fick ett seniort och lyhört stöd genom hela processen samtidigt som HOME styrde arbetet excellent från start till anställning. Vi arbetade som ett team genom rekryteringen vilket var mycket framgångsrikt. Kvaliteten på våra slutkandidater var dessutom så bra att det blev ytterligare en ny kollega till vår ledning, i en annan roll. Den sistnämnda rekryteringen kostade oss inget extra utan blev en ren bonus."

Läs mer

"Självklart skulle jag rekommendera HOME of Recruitment som första valet i en rekrytering. Värdegrunden och processen som de arbetar efter hjälper mig inte bara att hitta rätt medarbetare, utan stärker även min förmåga och förutsättningar att bli en bättre ledare och skapa långsiktiga och kvalitativa rekryteringar."

 

"Samarbetet var mycket smidigt. Proffsigt bemötande och bra tempo i varje steg. Vi fick en person på jobbet som fungerar fullt ut i alla aspekter och grunden för det var den grundliga och proffsiga matchningen mellan kandidatens kompetens, förväntningar, inriktning  och vårt behov, kultur, förutsättningar och mig som chef. Just den proffsiga matchningen, har jag som kandidat personlig erfarenhet av, då jag också varit kandidat och matchades av Home of Recruitment mot den roll jag har idag."

Behöver du hjälp inhouse?

Om du har flera rekryteringar som ska hanteras parallellt eller om du står inför en rekryteringstopp så kan du istället ta hjälp av våra duktiga konsulter inhouse. 
Läs mer

Allt du behöver - kopplat till rekrytering.

Oavsett om du vill utveckla din egen kompetens inom rekrytering, genomföra en kompetenshöjande insats för hela verksamheten eller få hjälp med strategisk rådgivning för att utveckla ditt rekryteringsarbete, så hittar du stöd för det hos oss. 
Våra tjänster