Rekryteringsfika i Göteborg 20 juni

Starta vecka 25 tillsammans med oss! Vi bjuder in till trevligt mingel, rekryteringssnack och en smarrig frukostmacka måndagen den 20:e juni kl 9.00, på Hotell Flora i Göteborg.

Få inspiration, bolla utmaningar och dela med dig av dina insikter. 

Vi vet att det är många rekryterare där ute som längtar efter att få tillhöra ett nätverk där man kan utbyta erfarenheter och hitta nya lösningar på problem. Som vill träffa människor att inspireras av och med, att få diskutera aktuella ämnen för att utvecklas tillsammans som rekryterare, och att få ett socialt utbyte på kuppen.

Därför anordnar vi med (hyfsat) jämna mellanrum Rekryteringsträffar i olika former- för att ge alla som jobbar med rekrytering en möjlighet att träffas i ett rekryteringsnätverk. Och nu är det alltså dags för ännu en Rekryteringsfika i Göteborg, som riktar sig till dig som antingen är chef för ett rekryteringsteam eller som jobbar som rekryterare.

Denna gång är temat: 
Hur man är konsultativ,
i rollen som rekryterare.

Vi brukar bestämma ett specifikt tema som vi fördjupar oss i, och den här gången är det att vara konsultativ i rollen som rekryterare - något som vi vet att många funderar över eller brottas med.
Frågeställningarna kommer att vara till exempel:

  • Hur når vi bäst fram till rekryterande chefer?
  • Hur kan vi skapa ett lärande i organisationen?
  • Vilka är de största utmaningarna, och hur kan vi bemöta dom?

Vi diskuterar de här frågorna tillsammans, och vi (Maria och Josefin) kommer också att dela med oss av våra bästa tips. Passa på att få lite ny energi och utbyta erfarenheter och best practise med oss och varandra!

Datum: måndagen den 20:e juni kl 9.00
Tid: kl 9-11
Plats: Hotel Flora (vid Grönsakstorget)

Hoppas vi ses! 

Maria Jansson & Josefin Malmer

(Connecta gärna med oss på LinkedIn!)


Anmäl dig nedan så får du all info du behöver.