Rekryteringslunch i Göteborg 30 augusti

Vad sägs om en gratis lunch med tillhörande inspiration och umgänge? Vi bjuder in till trevligt mingel, rekryteringssnack och en enklare lunch tisdagen den 30:e augusti kl 12:00, på Hotell Radisson Blu. Helt kostnadsfritt men med begränsat antal platser, så anmäl dig redan idag! 

Få inspiration, bolla utmaningar och dela med dig av dina insikter. 

Vi vet att det är många rekryterare där ute som längtar efter att få tillhöra ett nätverk där man kan utbyta erfarenheter och hitta nya lösningar på problem. Som vill träffa människor att inspireras av och med, att få diskutera aktuella ämnen för att utvecklas tillsammans som rekryterare, och att få ett socialt utbyte på kuppen.

Därför anordnar vi med (hyfsat) jämna mellanrum Rekryteringsträffar i olika former- för att ge alla som jobbar med rekrytering en möjlighet att träffas i ett rekryteringsnätverk. Och nu är det alltså dags för ännu en träff i Göteborg, som riktar sig till dig som antingen är chef för ett rekryteringsteam eller som jobbar som rekryterare.

Denna gång är temat: 
Hur maximerar du dina intervjuer?

Intervjun är en av de viktigaste – och roligaste – delarna av en rekryteringsprocess. Samtidigt vet vi att många tycker att det här också är något som är väldigt svårt. Dessutom är det ofta ledare i organisationen som ska genomföra intervjun, ledare som kanske inte alltid har så stor vana av att intervjua. För att hjälpa varandra med dessa utmaningar kommer vi tillsammans att diskutera bland annat: 

  • Hur säkerställer vi att intervjuerna blir så effektiva, kandidatvänliga och träffsäkra som möjligt?
  • Hur kan vi förbereda oss, våra ledare och våra kandidater på bästa sätt?
  • Hur ska vi tänka kring digitala intervjuer, nu när covid (snart) är över?

Vi (Maria & Anki) kommer också att dela med oss av våra råd och tips. Passa på att få en dos ny energi och utbyta erfarenheter och best practice med oss och varandra! 

Datum: tisdagen den 30:e augusti 
Tid: kl 12:00 - 14:00
Plats: Radisson Blu i Gbg (mittemot Centralstationen). 

Hoppas vi ses! 

Maria-Jansson-circle  Anki-Stafwerfeldt-circle

Maria Jansson & Anki Stafwerfeldt

(Connecta gärna med oss på LinkedIn!)


Anmäl dig nedan så får du all info du behöver.