Utbildningar inom Talent Acquisition 2024

I vår kurskatalog för 2024 hittar du utbildningar för rekryterare, Talent Acquisition-specialister, TA-managers, HR och rekryterande ledare. Allt för att hjälpa dig ta din Talent Acquisition till nästa nivå, oavsett roll och nuläge. 

Värdet (och vikten!) av kompetensutveckling inom Talent Acquisition

Att rekrytera rätt person till verksamheten är affärskritiskt, och att satsa på kompetenshöjande insatser inom Talent Acquisition är en klok investering - både för dig som vill kompetensutveckla dig själv för att bättre lyckas i din roll, och för dig som har ett ansvar för kompetensförsörjningen och söker utbildningar för ditt team eller stöttning i din komplexa roll som TA-manager (eller liknande). 

Våra utbildningar är anpassade för att ge både enskilda individer och hela team de kunskaper och verktyg de behöver för att utveckla sitt rekryteringsarbete och skapa en kompetensförsörjning som bidrar till affärsmålen. 

I vår nya kurskatalog för 2024 kan du se alla utbildningar som är inplanerade - klicka nedan för att läsa den direkt!

New call-to-action

Diplomeringsutbildning kompetensbaserad rekrytering

Vår Diplomeringsutbildning i kompetensbaserad rekrytering har sedan 2020 hjälpt rekryterare att få till det kompetensbaserade arbetssättet, och under 2023 genomförde vi totalt 6 diplomeringstillfällen. Hur många vi kommer att genomföra under 2024 är inte bestämt ännu men vårens tillfällen är inplanerade. Den första kursomgången i mars är faktiskt redan fullbokad, men kursomgång 2 med start i april går fortfarande att anmäla sig till.

Det går också bra att boka in ett eget tillfälle om ni är minst 8 personer från samma verksamhet - kontakta Maria Jansson om du vill veta mer. Och till hösten kommer fler kursomgångar - så se till att prenumerera på vårt nyhetsbrev om du vill få mail när höstens tillfällen öppnas för anmälningar. 

Diplomeringsutbildning strategisk Talent Acquisition

 Rekrytering har utvecklats de senaste åren till Talent Acquisition - ett område som involverar fler delar och som kräver nya kunskaper för att hanteras på rätt sätt. Därför har vi nu tagit fram en ny diplomeringsutbildning som riktar sig till dig som är senior TA-specialist, TA-teamledare, TA-manager, rekryteringsansvarig - eller som genomfört diplomeringsutbildningen i kompetensbaserad rekrytering och vill vidareutveckla dig i din roll.  

Utbildningen ger dig insikter och kunskaper i hur du går från en reaktiv rekrytering till en proaktiv kompetensförsörjning som bidrar till verksamhetens mål. 

Så här beskriver Katarina Riml & Louise Thulin, konsulter i strategisk rådgivning, utbildningen: 

"Vi ville ta fram en utbildning som vänder sig till chefer och ledare inom Talent Acquisition. De som inte alltid jobbar operativt men som har ett stort ansvar för att säkerställa leverans och strategi.
I dagens omvärld är konkurrensen om 
kompetens stor, och vi ger verktyg och insikter kring viktiga ingredienser för att lyckas ännu bättre med sitt uppdrag som TA-ansvarig. Det finns så mycket outnyttjad potential i många Talent Acquisition-funktioner idag. Det vill vi förändra genom att stötta ledarna i denna kritiska funktion."

Läs mer om den nya diplomeringsutbildningen här. 

Sourcing- & search utbildning

För dig som vill lära dig hantverket och metoderna för sourcing & search så finns det en speciell utbildning som fokuserar helt på det. Louise Doverholt som är kursledare är specialiserad inom tech-rekrytering med en stark kompetens inom search, stora insikter i datadriven search och erfarenhet av search för olika roller och bolag. Hon hjälper dig att öka ditt inflöde av relevanta kandidater i den här sourcingutbildningen

Hitta rätt kompetensutveckling för dig eller ditt team.  

Hitta din nästa utbildning, passande workshop för ditt team eller ett coachingupplägg som passar dig - klicka nedan för att läsa kurskatalogen direkt eller hör av dig till Maria Jansson, utbildningsansvarig, för att diskutera rätt upplägg för dina behov. 

Vår utbildningsportfölj inkluderar allt från webbaserad utbildning och interaktiva onlinekurser till traditionella klassrumslektioner. Genom att kombinera dessa får ni ett heltäckande och flexibelt lärande anpassat för era behov. Vi erbjuder också skräddarsydda workshops och inspirerande föreläsningar, samt specialprogram för era interna rekryterare. Allt för att ta er Talent Acquisition till nästa nivå.

New call-to-action

Utforska våra utbildningar för 2024, och kontakta oss gärna för
att diskutera hur vi kan hjälpa just er organisation med skräddarsydda utbildningslösningar.