Kvalitativt rekryteringsstöd på insidan

Konsulter inom rekrytering

När du har behov av stöttning inhouse - ta in en rekryterare från oss. 

Med en rekryterare på plats får du kvalitativt stöd på insidan. I nära samarbete med rekryterande chefer, med förståelse för er kultur och era kompetensbehov, får du bästa möjliga rekryteringshjälp till det mest kostnadseffektiva affärsupplägget.

Fördelar:
  • Träffsäkert. Matchningen blir som allra bäst i nära samarbete med verksamhetens chefer, där vi och våra konsulter lär känna er på riktigt.
  • Proaktivt. Era tjänster marknadsförs i ert eget arbetsgivarvarumärke, kandidaterna hanteras i ert eget rekryteringssystem och på så sätt bygger vi er "pipe" av potentiella framtida medarbetare. Har ni inget rekryteringssystem så hjälper vi er med detta också.
  • Kandidatupplevelsen stärks. Intervjuerna hålls i era lokaler (eller digitalt) och kandidaterna kommer att uppleva att de slipper mellanhanden som det externa rekryteringsföretaget innebär.
  • Du får hjälp av en av marknadens allra bästa rekryteringskonsulter. Kompetensöverföring och best practice får du på köpet.

Våra konsulter är utbildade i kompetensbaserad rekrytering, har ett helt nätverk av rekryteringsentusiaster endast ett samtal bort, har tillgång till vårt strukturkapital i form av mallar och underlag och har tillgång till - och certifieringar i - alla våra partners verktyg.

Allt för att lyckas i sitt uppdrag hos dig. 

 

Uppbyggnad av ett fokuserat arbete med search hos Centigo

Samuel Göranzon, konsult hos HOME of Recruitment, fick uppdraget att skapa ett strukturerat och fokuserat searcharbete hos Centigo. I ett nära samarbete med företagets affärsenhetsansvariga har han utvecklat processen för att rekrytera seniora managemenskonsulter, och samtidigt hanterat det operativa arbetet inhouse. 

”Ett searcharbete är ju något som kräver uthållighet och ihärdighet och den har vi saknat tidigare, men det har Samuel bidragit med. Han förstod ganska snabbt vad det är vi letar efter, vilket inte är helt lätt. Han har också suttit ner med varje affärsenhetsansvarig och presenterat kandidater i olika omgångar och fått feedback, och därefter har han gjort en kalibrering för att få bättre relevans på kandidaterna. Så han har sett till att vi har fått den kontinuitet och uthållighet i searcharbetet som vi saknade tidigare.”

Richard Bohman, Partner & Affärsenhetsansvarig på Centigo

Richard-Bohman-Centigo

 

Läs hela kundcaset

Få stöttning inhouse.

Skicka in ett meddelande här så återkommer vi inom kort.

Utvalda kundcase

"Jag upplever att det finns en lyhördhet och ett intresse för mig som kund och min organisation, där syftet är att addera ett mervärde snarare än att bara sälja en tjänst."

Läs mer

”Vi hade redan ett samarbete genom att vi hyrt in en rekryterare från HOME of Recruitment och därför hade vi sett den höga kompetensen och kunskapsnivå som erbjuds. Därav blev HOME of Recruitment ett naturligt val för oss när vi skulle ta fram toolkit för rekrytering!"

Läs mer

"I stark tillväxt då många positioner ska rekryteras på kort tid så finns det ingen logik i att använda ett traditionellt rekryteringsföretag. Det blir helt enkelt för dyrt! Och därtill kan det ge en pressad process då en rekryterare som jobbar på fast arvode gärna vill komma i mål så snabbt som möjligt."

Läs mer

"HOME of Recruitment levererade snabbast och flest alternativ. Vi fick bra coachning och kunde diskutera för- och nackdelar med olika lösningar."

Läs mer

Forsen hanterar sin rekrytering på egen hand. Här berättar Annika Åredal och Li Sjöström om varför och hur de tillsammans med Emelie Wedin - konsult på HOME of Recruitment - jobbar med att hitta rätt kompetens till Forsen, idag och framöver.

Läs mer