Utbildningar inom rekrytering

Ta er Talent Acquisition till nästa nivå.

Blogg-utbildningskatalogen-2024

Utbildningar för rekryterare, Talent Acquisition-specialister, TA-managers, HR och rekryterande ledare. 

Våra utbildningar är skapade för att hjälpa företag och verksamheter att förbättra sin kompetensförsörjning - genom att utbilda en enskild person, TA-team eller organisationens ledare. 

Läs om våra olika utbildningar nedan eller i vår kurskatalog som du hittar här, och kontakta oss om du vill veta mer om ett skräddarsytt upplägg för din verksamhet.

LÄS KURSKATALOGEN HÄR

Skräddarsydd utbildning eller anpassat upplägg? 

Om du vill få rådgivning i passande utbildningsupplägg eller om du har några frågor - kontakta oss så hjälper vi dig. 

Scrolla ner så hittar du våra olika utbildningar med länkar för att läsa mer om dem, se aktuella kurstillfällen och anmäla dig. 

Du kan också läsa vår kurskatalog där vi samlat alla våra utbildningar som hjälper dig, teamet eller era chefer att utveckla sin kompetens inom rekrytering och Talent Acquisition. 

Kontakta oss här:

Kunder vi har hjälpt med utbildning

"I vår verksamhet är digitalisering högt upp på agendan, tillika rekrytering och kompetensförsörjning. När vi fick kunskap om HOME of Recruitments digitala rekryteringsutbildning kändes den helt rätt för oss."

Läs mer

"Medvetenheten har definitivt ökat, och gör också vårt arbete lättare när vi arbetar tillsammans med chefer i rekryteringar. Vi ser också en ökad kvalitet i våra annonser, samt att arbetet kring intervjuguider och mer träffande frågor har blivit lättare att diskutera med cheferna."

Läs mer

"Det var viktigt för oss att koppla vår ledar- och medarbetafilosofi till rekryteringsarbetet. Rekryteringsprocessen såg vi som en naturlig process att tydligt och konkret väva in värdeorden och värderingarna i."

Läs mer

”En annan sak är att cheferna som många gånger är stressade, också upplever att det blir mycket mer tidseffektivt att arbeta så här. Det är något flera har återkopplat till mig. Att det är supersmidigt när man gör det enligt den här processen”

Läs mer

"Med den digitala utbildningen blir flexibiliteten mycket större, och chefen kan avsätta tid att genomgå utbildningen när hen har möjlighet. Den digitala rekryteringsutbildningen ger oss också en bra grund att stå på i organisationen."

Läs mer

”HOME of Recruitment har innovativa tankar kring hur man kan jobba med rekrytering. De har tillfört mycket kompetens och stort värde för oss på Aspia i utvecklingen av vårt rekryteringsarbete”

Läs mer