Utbildningar inom rekrytering

Gör alla involverade trygga i hantverket.

Att rekrytera rätt person till verksamheten är affärskritiskt. 

Ändå är det många som arbetar med rekrytering som saknar en utbildning för det. Våra utbildningar är skapade för att hjälpa företag och verksamheter att förbättra sin kompetensförsörjning - genom att utbilda en enskild person eller organisationens alla ledare. Vi har utbildat tusentals ledare, HR-medarbetare och TA-specialister inom kompetensbaserad rekrytering och erbjuder olika nivåer och utbildningsformat. 

Genom att göra det svåra och komplicerade lättillgängligt, och det kompetensbaserade arbetssättet applicerbart i vardagen kan alla kursdeltagare använda sina nya kunskaper direkt efter avslutad utbildning.

Vi erbjuder distansutbildningar, digital onlineutbildning och traditionella fysiska klassrumsutbildningar - ofta i en kombination, anpassat för verksamhetens behov. Vi håller även föreläsningar för ledningsgrupper, workshop för HR och utbildningar för interna rekryteringsfunktioner. 

Läs om våra olika utbildningar nedan, och kontakta oss om du vill veta mer om ett skräddarsytt upplägg för din verksamhet.

Workshops & föreläsningar

Föreläsning för ledningsgrupp eller HR-team

Anlita oss för en kunskapshöjande, inspirerande och insiktsbringande föreläsning. 

Öka förståelsen och intresset för kompetensbaserad rekrytering hos företagets chefer, ge ledningsgruppen en uppdatering kring ämnet eller få en energigivande injektion för fortsatt utvecklingsarbete. 

Oavsett önskad effekt, ämnesområde, omfattning och format tar vi fram innehåll som passar era behov. 

 

 

Vill du veta mer om våra utbildningar?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

Utvalda kundcase

"Det var viktigt för oss att koppla vår ledar- och medarbetafilosofi till rekryteringsarbetet. Rekryteringsprocessen såg vi som en naturlig process att tydligt och konkret väva in värdeorden och värderingarna i."

Läs mer

”HOME of Recruitment har innovativa tankar kring hur man kan jobba med rekrytering. De har tillfört mycket kompetens och stort värde för oss på Aspia i utvecklingen av vårt rekryteringsarbete”

Läs mer

"För våra ledare var och är rekryteringen viktig, och dragningen HOME of Recruitment höll för ledningsgruppen blev startskottet för ytterligare proffsigare och mer kvalitetssäkra processer med hög validitet."

Läs mer

"I vår verksamhet är digitalisering högt upp på agendan, tillika rekrytering och kompetensförsörjning. När vi fick kunskap om HOME of Recruitments digitala rekryteringsutbildning kändes den helt rätt för oss."

Läs mer

"Den digitala utbildningen kan cheferna genomföra på tid som passar dem, samtidigt som klassrumstillfället ägnas åt fördjupning och reflekterande diskussioner."

Läs mer

"Att anlita HOME of Recruitment och Katarina Riml för utbildning i kompetensbaserad rekrytering var naturligt för oss, då vi redan använder HOME of Recruitments kompetensramverk."

Läs mer