Utbildningar inom rekrytering

Gör alla involverade trygga i hantverket.

Vi har utbildat tusentals ledare, HR-medarbetare och TA-specialister inom kompetensbaserad rekrytering.

Vi gör det svåra och komplicerade lättillgängligt, och det kompetensbaserade arbetssättet applicerbart i vardagen. Alla kursdeltagare kan använda sina nya kunskaper redan nästföljande dag.

Vi erbjuder virtuella utbildningar, digitala upplägg och traditionella fysiska klassrumsutbildningar. Ofta i en kombination. Innehåll, längd och format anpassas till just era behov. 

Vi håller även föreläsningar för ledningsgrupper, workshop för HR samt utbildningar för interna rekryteringsfunktioner.

Jag vill veta mer!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

Några av våra kunder

"I vår verksamhet är digitalisering högt upp på agendan, tillika rekrytering och kompetensförsörjning. När vi fick kunskap om HOME of Recruitments digitala rekryteringsutbildning kändes den helt rätt för oss."

Läs mer

"Den digitala utbildningen kan cheferna genomföra på tid som passar dem, samtidigt som klassrumstillfället ägnas åt fördjupning och reflekterande diskussioner."

Läs mer

"Med den digitala utbildningen blir flexibiliteten mycket större, och chefen kan avsätta tid att genomgå utbildningen när hen har möjlighet. Den digitala rekryteringsutbildningen ger oss också en bra grund att stå på i organisationen."

Läs mer

"Det var viktigt för oss att koppla vår ledar- och medarbetafilosofi till rekryteringsarbetet. Rekryteringsprocessen såg vi som en naturlig process att tydligt och konkret väva in värdeorden och värderingarna i."

Läs mer

”HOME of Recruitment har innovativa tankar kring hur man kan jobba med rekrytering. De har tillfört mycket kompetens och stort värde för oss på Aspia i utvecklingen av vårt rekryteringsarbete”

Läs mer

”En annan sak är att cheferna som många gånger är stressade, också upplever att det blir mycket mer tidseffektivt att arbeta så här. Det är något flera har återkopplat till mig. Att det är supersmidigt när man gör det enligt den här processen”

Läs mer