Intervjutraning-ledare-Home
DISTANSKURS - 2h

Intervjuträning för dig som är rekryterande chef

Lär dig att hålla bättre anställningsintervjuer
som skapar bra kandidatupplevelser och underlag
för att göra kloka anställningsbeslut. 

Pris: 1450 kr

Nästa tillfälle: 7 mars, kl 9-11

Anmäl dig här Eller scrolla ner för att läsa mer

 

Innehåll:

  • SBR-tekniken (Situation-Beteende-Resultat) – varför detta är ett träffsäkert sätt att intervjua på och hur du gör på bästa sätt.
  • Hur du använder ett kompetensramverk inför din intervju.
  • Tips för en mer strukturerad intervjubedömning som ger dig bättre beslutsunderlag. 
  • Praktisk övning i kompetensbaserad intervjuteknik - få värdefulla insikter och lärdomar som gör dig till en bättre intervjuare med nöjdare kandidater. 

I utbildningen ingår:

  • Online Academy - digital utbildningsportal i rekrytering (tillgång till delar av portalen under 2 veckor).

  • Mall för kravprofil och intervjuguide.

  • HOME of Recruitments kompetensramverk med 60 kompetensbaserade intervjufrågor.

  • Kort teori, erfarenhetsutbyten och praktisk intervjuteknikövning i grupp. 

Datum & upplägg:

Kurslängd: 2 timmar
Investering:
1450 SEK (exkl.moms)
Plats:
Online (Teams)
Kurstillfällen: 7/3, 11/4 
Tid: 9-11
Kursledare:
Maria Jansson

För att säkra din plats fakturerar vi i samband med din anmälan (betalningsvillkor 30 dagar). Anmälan är bindande men din plats kan överlåtas till en kollega om du får förhinder.  

Vid för få anmälda förbehåller vi oss rätten att skjuta fram kursen. Du har då självklart möjlighet att avboka din plats om det nya datumet inte passar dig. 

Boka din plats här!

sourcing-4

Vill ni utbilda flera ledare från samma företag?

Boka in en egen utbildning för era ledare och få en anpassad intervjuträning tillsammans  - på plats hos er eller hos oss. 

Kontakta Maria Jansson som är utbildningsansvarig så tar hon fram innehåll och upplägg som passar er - klicka här för att maila Maria. 

Intervjutraning-bild-1

Håll bättre intervjuer

Denna kurs vänder sig till dig som är chef eller ledare, inom antingen privat eller offentlig sektor. Kanske har du redan gått en utbildning i kompetensbaserad rekrytering men upplever ett behov av att få öva praktiskt på intervjutekniken. Eller så är detta ett nytt område för dig, och du söker kunskap och verktyg för att öka din trygghet - som intervjuare och i dina anställningsbeslut.

Med coaching och råd i kombination med erfarenhetsutbyte tillsammans med andra kursdeltagare kommer du bli ännu vassare på att ställa bra intervjufrågor och få ut mesta möjliga av dina anställningsintervjuer. 

Intervjutraning-bild-2

bättre beslutsunderlag i dina rekryteringar

Kursen riktar sig till dig som vill ha en metod för att kunna bedöma dina kandidater på ett effektivt och rättvist sätt i dina anställningsintervjuer, och få ett bättre beslutsunderlag. Dessa två timmar kommer ge dig lärdomar som du redan dagen efter kan använda i praktiken i den egna verksamheten, och du behöver inte ha några förkunskaper för att gå kursen. 

Boka in dig på en plats - välj datum här! 

 

Home-Maria-Jansson

Kursledare Maria Jansson

Maria är utbildningsansvarig på HOME of Recruitment och håller löpande utbildningar för ledare och rekryterare i olika verksamheter.

Maria har lång erfarenhet av rekrytering i både privat, statlig och kommunal verksamhet i roller som bl a rekryteringsspecialist och rekryteringschef där hon stöttat och coachat rekryterande chefer i deras rekryteringsarbete. Maria delar även med sig av sina kunskaper 
i vår Diplomeringsutbildning samt i kundspecifika utbildningar och workshops.

Kontakta Maria direkt här.