Diplomeringsutbildning i kompetensbaserad rekrytering

Vår kvalitetsstämpel för dig som jobbar med rekrytering

HOME of Recruitments Diplomeringsutbildning i kompetensbaserad rekrytering är för dig som är stolt över din profession. För dig som redan arbetar kompetensbaserat och som vill kunna intyga ditt professionella arbetssätt eller för dig som vill utveckla dig och säkerställa att du arbetar på rätt sätt. 

I utbildningen går vi under tre dagar igenom samtliga delar av det kompetensbaserade arbetssättet; alltifrån kravprofilsarbete till referenstagning. Stort fokus läggs vid en god kandidatupplevelse längs hela processen. 

Delar av innehållet:

 • Kompetensbegrepp
 • Design av rekryteringsprocess
 • Grundläggande sourcing med LinkedIn och Boolean (detta pass håller Sofia Broberger i)
 • Testteori
 • Kompetensbaserad intervjuteknik
 • Kompetensbaserade arbetsprover
 • Hur tänka när man ska välja testleverantör

Utbildningen avslutas med en skriftlig examination. Efter avklarad examen kan du stolt motta ett diplom från HOME of Recruitment. Ett diplom som både särskiljer och positionerar dig i branschen.

Målgrupp: Diplomeringen är för dig som jobbar med rekrytering inhouse eller på ett rekryteringsföretag, för dig inom HR som har rekrytering som ansvarsområde eller för dig som står inför att börja arbeta med kompetensbaserad rekrytering. Om du är osäker på om det är rätt nivå för dig/er är du välkommen att höra av dig!

Investering: 9 900 SEK. Är ni två eller fler som anmäler er från samma verksamhet får ni 20 % rabatt.
För att säkra din plats (begränsat antal) fakturerar vi i samband med din anmälan. Betalningsvillkor 30 dagar. Pris exklusive moms. 

Detta ingår:
 • 3 dagars utbildning, inklusive lunch och fika
 • Rekryteringsboken för chefer, av Josefin Malmer och Anki Stafwerfeldt (2018, Liber Förlag)
 • HOME of Recruitment Online Academy - ett digitalt utbildningsstöd under tre månader
 • HOME of Recruitments mallar för kravprofil, intervju och referenstagning
 • HOME of Recruitments kompetensramverk med kompetensbaserade intervjufrågor
 • Diplom efter avklarad examen

Datum: 14 och 15 oktober 2020, kl 9:30-16:30 samt examination och fördjupning den 13 november kl 9:30-16:30.

Anmälan: Vill du också vara med? Ja, det hoppas vi! Anmäl dig senast den 31/8 2020 via formuläret nedan.

Intresserad av att endast gå vår digitala utbildning?

Inga konstigheter. Nu har du som enskild individ eller ensam representant från din verksamhet möjlighet att gå vår digitala rekryteringsutbildning. Läs mer och anmäl dig här.

Sagt om utbildningen.

Vi är supermalliga över att ha fått betyget 5,0 av 5,0 i  senaste utvärderingen av utbildningen i sin helhet. Här är vad några av deltagarna sagt om upplägget:
 
”Bra upplägg med de olika blocken, positivt att få höra andras input och diskutera. ”
 
”Väldigt bra innehåll i utbildningen! Mycket intressant och jag känner att jag har fått med mig mycket bra kunskap som jag kommer att få användning av.”
 
”Jättebra utbildning som har gett mig mer kunskap om de olika delarna inom rekrytering. Jag har även fått mer energi att fortsätta jobba med detta roliga yrke!”

Anmäl dig här!

Anmäl dig senast den 31/8 2020. Anmälan är bindande men kan överlåtas till kollega vid förhinder. Antalet deltagare är begränsat till 20 pers. Vid färre än 15 anmälda den 31 januari, blir det ingen utbildning och avgiften betalas tillbaka.

 

"I vår verksamhet är digitalisering högt upp på agendan, tillika rekrytering och kompetensförsörjning. När vi fick kunskap om HOME of Recruitments digitala rekryteringsutbildning kändes den helt rätt för oss."

Läs mer

"Vi har tagit bort CV:t och det personliga brevet ur rekryteringsprocessen och istället infört tester på ett tidigt stadium. Samarbetet med HOME of Recruitment underlättade förankrings- och förändringsarbetet."

Läs mer

"Den digitala utbildningen kan cheferna genomföra på tid som passar dem, samtidigt som klassrumstillfället ägnas åt fördjupning och reflekterande diskussioner."

Läs mer

Mer än en utbildning.

Att få spendera tre hela dagar tillsammans med rekryteringsentusiaster och -specialister från andra och vitt skilda verksamheter är berikande på så många sätt. Dina "kursares" klokskaper och idéer har du via nätverket tillgång till långt efter det att utbildningen är klar.

Bland tidigare deltagare finner vi exempelvis Trafikverket, Stena Line, Karolinska, Länsförsäkringar, Upplands Väsby kommun, Tyréns, Midroc, Kriminalvården, Gjensidige, Jurek och Elektroskandia.

Vi ser fram emot att träffa dig!