Rekryteringsfika i Göteborg 24 mars

Tycker du att rekrytering är bland det roligaste som finns, och är du på ständig jakt efter ny kunskap för att utveckla och finslipa ditt rekryteringsarbete? Då tycker jag att du ska anmäla dig till vår rekryteringsfika!

Förra gången vi sågs var vi ett härligt gäng rekryteringsentusiaster som minglade och utbytte erfarenheter vilket visade sig vara väldigt uppskattat och blev starten till ett nytt rekryteringsnätverk i Göteborg. 

Nu är det dags igen och vi hoppas att du vill vara med!

Rekryteringsfika-Goteborg-2021

Denna gång är temat: 
Att rekrytera utan CV.

Det är hård konkurrens om kompetensen idag på arbetstagarnas marknad. Det innebär att du behöver skapa en låg tröskel för att söka jobb hos dig. Att kräva ett uppdaterat CV innebär att stort hinder – något som kommer att ge färre ansökningar.  

Att hantera CV i processen är också väldigt tidskrävande, eftersom du ger kandidaten fria händer att presentera sig. Du behöver därför leta efter information du söker – något som är extra svårt när ett CV kan se ut på så många olika sätt.  

Dessutom påverkar det din subjektivitet, eftersom du påverkas av det du ser och läser i presentationen. Det riskerar att skapa fördomar och få dig att dra slutsatser som ofta är helt felaktiga och nästan alltid irrelevanta.

Men hur gör man då för att skapa en bra rekryteringsprocess där CV:t inte är en del i bedömningen? Det är precis det vi ska diskutera på den här träffen.   

Jag som bjuder in heter Maria Jansson och är Regionchef på HOME of Recruitment i Göteborg. Jag kommer att dela med mig av mina tips på hur du kan rekrytera utan CV. Och du får också träffa två av våra fantastiska HOMEies - konsulterna Alina och Helena.

Tid: kl 15-17
Plats: Hotel Flora (vid Grönsakstorget)

Hoppas vi ses! 

Maria Jansson

Connecta gärna med mig på LinkedIn

Anmäl dig nedan så får du all info du behöver.