Rekrytering av HR Business Partner till Falck Emergency

När Falck Emergency skulle rekrytera en HR Business Partner till verksamheten, tog de hjälp av Anki Stafwerfeldt och kollegorna i teamet på HOME of Recruitment. Vi frågade Viveca Lindberg, HR Manager på Falck om hennes syn på samarbetet. 

Viveca-Falck

Hur skulle du beskriva vårt samarbete? 

"Samarbetet var mycket smidigt. Proffsigt bemötande och bra tempo i varje steg."

Vad blev resultatet? Hur väl levde vi upp till förväntningarna i själva leveransen och vad har det inneburit för dig och verksamheten? 

"Vi fick en person på jobbet som fungerar fullt ut i alla aspekter och grunden för det var den grundliga och proffsiga matchningen mellan kandidatens kompetens, förväntningar, inriktning  och vårt behov, kultur, förutsättningar och mig som chef.

Just den proffsiga matchningen, har jag som kandidat personlig erfarenhet av, då jag också varit kandidat och matchades av HOME of Recruitment mot den roll jag har idag."

Skulle du rekommendera oss till andra?

"Ja, självklart! Det kompetensbaserade arbetssättet säkerställer långsiktigheten i beslutet att anställa - så att både kandidatens och arbetsgivarens förväntningar tillgodoses."

Det gläder oss verkligen att höra Viveca, tack! 

Vill du veta mer om hur vi hjälper företag att rekrytera ledare och specialister? Läs mer om det här, och kontakta gärna oss om du vill veta mer.