Rekrytering av en HR Business Partner för CityMail

Mikaela Braf, HR Director på CityMail, valde att samarbeta med oss på HOME of Recruitment i uppdraget att rekrytera en HR-Business partner till verksamheten. Här delar hon med sig av sin bild av samarbetet. 

Vad var anledningen till att ni valde att samarbeta med just oss i rekryteringen av en HR Business Partner?

"Vanligtvis brukar vi hantera liknande rekryteringar internt men hade inte möjlighet till det denna gång. Vi valde därför att ta kontakt med flera leverantörer och begära in offerter, och anledningen till att vi valde att anlita HOME of Recruitment var för att ni erbjöd ett lite annorlunda och mer transparent koncept än vad de andra leverantörerna gjorde. Det tyckte vi var intressant att testa. Jag hade dessutom hört goda vitsord om er vilket också var en bidragande faktor till valet av samarbetspartner.

Hur skulle du beskriva samarbetet med HOME of Recruitment?

"Samarbetet har från början till slut fungerat fantastiskt bra. Jag upplever att Katarina (Katarina Riml, konsult) förstod oss, vår verksamhet och vad vi eftersökte. Hon var även ett bra stöd och bollplank under hela processen, agerade professionellt och förtroendeingivande med snabb återkoppling vilket har bidragit till att vi lyckades hålla ett bra tempo i rekryteringsprocessen."

Och hur blev resultatet?

"Vi är nöjda med resultatet av rekryteringen, vi fick in många ansökningar och kunde rekrytera en person som passade väl in på den profil vi eftersökte."

Om du är intresserad av att veta mer om hur vi jobbar med rekrytering, och varför vi tror att det bästa sättet att hantera rekryteringar är med en person på plats hos er, oavsett om det handlar om att rekrytera flera roller eller till en enstaka roll (som i detta samarbete) kan du läsa mer om det här