Rekryteringsutbildning hos Elektroskandia

Ledarna på Elektroskandia efterfrågade själva en utbildning i rekrytering som en del i ledarutvecklingsprogrammet. Åsa Pantzar, HR Direktör, har sedan 2017  stående anlitat HOME of Recruitment för denna modul.

"Vi är mycket nöjda med samarbetet med HOME of Recruitment.. Våra chefer och ledare uppskattar rekryteringsmodulen väldigt mycket. Vi ser att inslagen av rekryteringsfällor, kandidatupplevelse och intervjuteknikträning ger dem  mycket" säger Åsa. "Fördelningen mellan teori och praktiska övningar, och det faktum att man under dagen som chef också hinner utforma och förbereda både kravprofil och intervjumall för de rekryteringar man ska göra framöver, uppskattas av alla!"

Samtliga ledare hos Elektroskandia får också varsitt exemplar av boken "Rekryteringsboken för chefer" (Liber förlag, 2018) under utbildningen. Boken använder de och antecknar i redan under utbildningstillfället. På så sätt finns det en naturligt nästa steg att ta när utbildningen är klar.

"Det känns helt enkelt smidigt att efter avslutad kurs också praktisera det man lärt sig i skarpt läge", berättar Åsa. 

Tack snälla Åsa för ett mycket roligt och bra samarbete!

Är du intresserad av att inkludera rekrytering som en modul i ert ledarskapsprogram, eller kanske erbjuda alla involverade i rekryteringsarbetet en kompetenshöjning med hjälp av en digital rekryteringsutbildning? Tveka inte att kontakta någon av oss.