Digital utbildning i kompetensbaserad rekrytering

SE VÅR DEMOFILM

Utbilda er i rekrytering. När och var som helst.

Som komplement eller alternativ till traditionell klassrumsundervisning har vi tagit fram en digital rekryteringsutbildning. Ett digitalt verktyg som utbildar och stöttar såväl HR som rekryterande chefer, oavsett var de befinner sig. Ett verktyg att återvända till inför och under varje aktuellt rekryteringstillfälle, när man ställer sig frågan "hur var det nu igen?".

  • Pedagogisk plattform som bygger på Kirkpatricks forskning om lärande och beteendeförändring, med filmer, uppgifter och interaktion
  • Fungerar utmärkt för ”blended learning” och kan kompletteras med webinars, klassrumsundervisning eller individuell coachning
  • Anpassas till era förutsättningar och önskemål
  • Molnbaserat – lätt att använda utan en integration med andra system
  • I den digitala utbildningen ingår vårt kompetensramverk, våra mallar för kravprofil, intervju och referenstagning och givetvis även alla våra förslag till intervjufrågor.

Innehållet går att anpassa så att det passar just er. Kanske har ni en rekryteringspolicy som ska in, en egen film eller intervjumallar som cheferna ska använda? Bolla gärna med oss, så hittar vi ett upplägg som passar er.

Sagt om utbildningen.

Bland våra kunder finns statliga myndigheter, kommuner och privata bolag. Allt från större verksamheter med stora HR avdelningar och interna rekryteringsenheter, till små start up-bolag med fokus på rekrytering under en period av stark tillväxt. Gemensamt för våra kunder är att de önskar höja rekryteringskompetensen hos alla involverade i rekryteringsarbetet, och att de ser nyttan av digital inlärning. Här är vad några av våra kunder sagt om utbildningen:
 
”En del chefer rekryterar hela tiden, medan andra gör det mer sällan och den digitala utbildningen ger förutom flexibiliteten med tiden också möjlighet att gå tillbaka till materialet när det är aktuellt att rekrytera. ”
 
”Bra att man kan ladda ner de filer man själv känner att man har nytta av framöver när det är dags för en skarp rekrytering.”
 
”Tiden är alltid en utmaning. Det blir mycket mer flexibelt med en digital utbildning.”
 
LÄS EN REFERENS

Boka en demo här!

Vill du se hur den digitala rekryteringsutbildningen ser ut och hur vi kan anpassa den för just er verksamhet? Fyll då i dina uppgifter nedan så återkommer vi så snart vi bara kan. 

 

"I vår verksamhet är digitalisering högt upp på agendan, tillika rekrytering och kompetensförsörjning. När vi fick kunskap om HOME of Recruitments digitala rekryteringsutbildning kändes den helt rätt för oss."

Läs mer

"Vi har tagit bort CV:t och det personliga brevet ur rekryteringsprocessen och istället infört tester på ett tidigt stadium. Samarbetet med HOME of Recruitment underlättade förankrings- och förändringsarbetet."

Läs mer

"Den digitala utbildningen kan cheferna genomföra på tid som passar dem, samtidigt som klassrumstillfället ägnas åt fördjupning och reflekterande diskussioner."

Läs mer

Beteendeförändring med digital inlärning.

Att genomföra utbildningsinsatser som får fäste i verksamheten och skapar bestående beteendeförändring är en av de största utmaningarna för att utbildning ska gå från kostnad till värde. Deltagarnas upplevelse efter en utbildningsinsats och kursutvärderingarna kan visa toppbetyg, men varför är det så många som trots allt inte gör som de lärt sig?

Tillsammans med Promote, som är experter på digital inlärning, har vi tagit fram en digital rekryteringsutbildning som bygger på Kirkpatricks fosrkning om inlärning. Läs gärna mer och ladda hem vår guide här.

Vi ser fram emot att höra av dig!