Rekryterings-nätverket är tillbaka!

Minns du "Rekryteringsnätverket för nördar" med Nils Hallén och Josefin Malmer? Nu är det tillbaka, och vi är så redo att träffas igen - både fysiskt och online - och att nörda ner oss med alla er andra entusiaster inom rekrytering! 

Vem är nätverket till för?

Rekryteringsnätverket vänder sig till dig som arbetar inom rekrytering redan idag - som specialist, konsult eller TA Manager, men också till dig som läser sista året på personalvetarprogrammet och som funderar på en karriär inom Talent Acquisition.

Vad är syftet? 

Syftet med Rekryteringsnätverket är att ge oss rekryteringsentusiaster energi, idéer, kunskaper och kraft till att bedriva det viktiga och affärskritiska arbetet mot fler rättvisa, träffsäkra och kandidatvänliga rekryteringar.

Hur ofta ses vi? 

Vi planerar för att ses 2 gånger per termin. Alla tillfällen kommer att delas upp på en fysisk träff och en digital - så att så många som möjligt kan vara med vid varje tillfälle. 

Var ses vi? 

Nätverksträffarna sker på plats hos oss på HOME of Recruitment på Holländargatan 20 i Stockholm, och/eller digitalt för er som föredrar det.

Hur anmäler man sig? 

Du skickar en förfrågan att gå med i den här gruppen på LinkedIn. Där kommer du att få information om kommande träffar, och du kan också skriva till nätverket om du har önskemål om kommande tema för diskussioner som du vill att vi ska ta upp. 

 

Välkommen!

 

Vilka är Josefin & Nils? 

Nils Hallén arbetar deltid som lärare på Södertörns högskola, där han är ansvarig för kursen i Personalförsörjning och kompetensutveckling på Personalvetarprogrammet. Han har skrivit flera böcker inom rekrytering och har arbetat både i Sverige och internationellt med bedömningar i form av intervjuer, arbetspsykologisk testning och Assessment Centers. I dag är han verksam som HR-direktör i ett globalt läkemedelsföretag. 

Josefin Malmer är en av grundarna av HOME of Recruitment. Hon har mer än 15 års erfarenhet av rekrytering, assessment och personbedömning. Tillsammans med Anki Stafwerfeldt är hon författare av boken Rekryterinsgboken för chefer (Liber 2018) och poddar i Rekryteringspodden.