"HOME of Recruitment är bra på det de gör!"

"Er nyfikenhet på oss som företag och vem vi verkligen letade efter gjorde oss trygga." Så beskriver Anne-Li Appelberg, konsultansvarig på Kvadrat, känslan av samarbetet med HOME of Recruitment. Läs mer om vad Anne-Li upplevde i samarbetet med oss, i nedan korta intervju.

Hej Anne-Li, och stort tack för förtroendet och gott samarbete! Vill du berätta lite kort för våra läsare vad samarbetet mellan Kvadrat och HOME of Recruitment handlade om?

Hej, och ja, självklart, det gör jag gärna. Vi anlitade er på HOME of Recruitment för att rekrytera in en ”Säljande verksamhetskonsultchef med erfarenhet av rekrytering” till Kvadrat Stockholm. 

Ett väldigt roligt uppdrag Anne-Li, tack för det. Kan du också berätta om hur du upplevde samarbetet med oss?

Samarbetet fungerade väldigt smidigt och enkelt tycker jag. Både Stefan och Anki var tillgängliga, frågade hellre en extra gång för att få allt rätt. Er nyfikenhet på oss som företag och vem vi verkligen letade efter gjorde oss trygga. Ni försökte utmana oss i vad vi efterfrågade och testade nya idéer. En stor eloge till er för det. Jag upplevde även en bra lyhördhet från er, då vi fick anpassa tonen i rekryteringsannonsen till att passa oss som företag. Vi jobbade med väldigt kort tidplan satt av oss vilket ni anpassade er väl till och ni stöttade oss i det arbetet.

Kul att höra! Var det något särskilt som stack ut i detta samarbete, jämfört med dina tidigare erfarenheter av att anlita rekryteringsfirmor?

Det arbetssätt som ni har på HOME of Recruitment innebar att vi kunde se och följa urvalsprocessen med samtliga sökande kandidater i vårt eget rekryteringssystem. Det var väldigt transparant och smidigt. Vi kunde löpande stämma av profiler och ni gjorde ett bra urval av kandidater. Vi uppskattade hur ni presenterade möjliga kandidater med deras fördelar och nackdelar utifrån vårt behov.Det som  sticker ut mest är transparensen i hela processen. Allt kändes väldigt tryggt. Det här var första gången som vi i samband med att vi tagit extern hjälp med en rekrytering, har fått ta del av samtliga ansökningar. Att ha den nära dialogen med rekryterarna skapade en bra trygghetskänsla. Vi fick även tillgång till en digital utbildning i kompetensbaserad rekrytering inkluderat i uppdraget vilket vi uppskattar mycket.

Tack Anne-Li för de fina orden. Slutligen då, skulle du rekommendera andra att ta hjälp av HOME of Recruitment när de har behov av att rekrytera?

Absolut, HOME of Recruitment är bra på det de gör!

 

Vill du ha hjälp med en eller flera rekryteringar är du varmt välkommen att kontakta oss här. Läs också gärna mer om vårt arbetssätt och vad som särskiljer oss i branschen här. Vi hoppas vi hörs!