Webinar | Att rekrytera trainees - med Handelsbanken Capital Markets

I vårt kommande webinar fokuserar vi på utmaningarna och lösningarna för att skapa en effektiv och träffsäker process för volymrekrytering, såsom för ett traineeprogram. Vi har bjudit in Handelsbanken Capital Markets för att dela med sig av sin process till traineeprogrammet.

Vid stora volymrekryteringar - som när man ska ta in trainees eller säsongsmedarbetare - så möter man många utmaningar.

Två stora utmaningar kommer med en stor andel ansökningar som ska hanteras, och när det främst är personliga egenskaper som är viktiga för att lyckas i rollen.

Till vårt kommande webinar har vi därför bjudit in Handelsbanken Capital Markets för att tillsammans med oss dela med sig av hur vi gick till väga när vi skapade en process för det nya traineeprogrammet (helt CV-lös givetvis!).

Gunilla Berg & Christine Werbro, HR Business Partners på Handelsbanken och Ann-Christine (Anki) Stafwerfeldt & Lotta Kantsjö på HOME of Recruitment berättar om utmaningarna, lösningarna och insikterna som kommit av denna resa. 🌟

Anmäl dig och var med live eller ta del av inspelningen i efterhand.

Webinariet spelas in och skickas till alla anmälda efteråt, så du inte riskerar att missa det.

Klicka här för att komma till anmälningssidan!

Puff-webinar-team-rekr-sept

Anki Stafwerfeldt & Lotta Kantsjö ingår i vårt team av specialister inom rekrytering. Läs mer här om teamet och om hur vi hjälper företag att rekrytera.