Vi hjälpte Svevia utvärdera testleverantör

Att välja testleverantör är inte helt lätt. Vad som är "rätt" test beror på mål och förutsättningar. Läs om varför och hur Svevia tog vår hjälp med just detta.

Hej Åsa Zetterlund, HR partner på Svevia. Vad kul att vi får intervjua dig lite kort kring vårt samarbete!

Vad var anledningen till att ni tog kontakt med HOME of Recruitment?

Vi har tidigare använt oss av HOME of Recruitment i framtagande av generiska mallar inom rekrytering och varit nöjda med deras hjälp. Dessutom är de mycket kunniga inom kompetensbaserad rekrytering vilket vi jobbar med, så det kändes som ett enkelt val. När vi skulle gå ut med en upphandling om tester vände vi oss också till HOME of Recruitment på grund av deras stor kunskaper inom testvärlden.

Vad har samarbetet handlat om?

Vi har anlitat HOME of Recruitment för utbildning i kompetensbaserad rekrytering. Vi har också fått hjälp med att utvärdera tester lämpliga för våra rekryteringar, och rekommendationer kring vilka leverantörer som skulle kunna vara intressanta för oss.  Inför detta har vi också fått HOMEs hjälp med att ta fram generiska mallar inom rekrytering.  

Hur skulle du beskriva samarbetet med HOME of Recruitment?

Jag upplever samarbetet som mycket professionellt. HOME of Recruitment är väldigt tillgängliga och kunniga inom sitt område. De lyssnar in och kommer med förslag framåt. Dessutom är de uppdaterade på de senaste trenderna inom rekrytering.

Hur blev resultatet och vad är nästa steg?

Vi är jättenöjda med utbildningen och hjälpen att utvärdera tester har lett till att vi håller på att upphandla ny testleverantör. Om jag skulle ha en fråga inom rekrytering skulle jag vända mig till HOME of Recruitment för hjälp.

Tack Åsa för ett roligt och brett samarbete!

Vill du ha vår hjälp med motsvarande? Läs mer och kontakta oss här.