Möt Perwin Altun, HOMEie

Perwin hittade hem till oss via Rekryteringspodden och en föreläsning som Katarina Riml höll hos hennes tidigare arbetsgivare Migrationsverket. Och gissa om vi är glada över det!? :) Här nedan följer en kort intervju med Perwin. Om du också vill hitta hem hit, läs då mer om oss och skicka in en intresseanmälan om du delar vår syn på rekrytering!

Hej Perwin, så kul att du vill jobba här hemma på HOME! Berätta lite kort om din bakgrund, vad har du gjort innan du började hos oss?

Jag började min karriär efter min examen som rekryteringskonsult på ett större bemannings- och rekryteringsföretag. Sedan ville jag pröva något nytt och började därefter jobba inom myndighet med rekrytering samt stötta chefer i HR frågor.

Vad var anledningen till att du sökte dig till HOME of Recruitment?

I början av min karriär så lyssnade jag på er podd och fick otroligt bra tips och råd. Home of Recruitment var även hos oss på Migrationsverket och höll en hel dag utbildning inom kompetensbaserad rekrytering. Ni verkade som ett superhärligt gäng med otroligt mycket erfarenhet och kunskap inom rekrytering, ett företag som jag tyckte passade mig perfekt.

Härligt att du hittade hit Perwin. Kan du också beskriva lite kort vad du gör på ditt uppdrag just nu?

Just nu är jag uthyrd till Stora Enso som rekryterare och ansvarar för en bred variation av roller. Det är jättekul att dels komma in som konsult men även att det är ett stort internationellt bolag.

Av alla roliga delar inom rekryteringsområdet, vad gillar du allra mest och varför?

Det skulle jag nog säga är känslan av att helt enkelt tillsätta en rekrytering. Man blir otroligt glad när man vet att man lyckas hjälpa rätt person till rätt plats, och att erbjuda service i högsta klass så alla parter är nöjda.

Slutligen då, utöver att rekrytera kompetensbaserat, vad gillar du mer här i livet? 

Jag älskar att resa, laga mat, umgås med familj och min man. Tyvärr så blir det inte så mycket resande nu på grund av Covid. Men snart så! 

Tack snälla Perwin, för dina svar här och för det finfina jobb du gör varje dag!