Webinar | Workbuster & HOME

Starta det nya decenniet på topp - kom igång med kompetensbaserad rekrytering i praktiken! Lyssna på en inspelning av vårt webinar som hölls den 7 februari 2020.

Du som jobbar med rekrytering håller säkert med om att magkänsla och personligt tyckande inte hör hemma i urvalsarbetet. Kvalificerade kandidater väljs bort av fel anledningar och vi står kvar med dyra felrekryteringar. Vi vet att forskning visar att företag som lyckas med mångfaldsarbetet är mer framgångsrika. 2020 är året vi går från ord till handling och börjar agera.

Workbuster och HOME of Recruitment höll den 7 februari 2020 ett webinar om hur du äntligen kommer igång med kompetensbaserad rekrytering på riktigt. Detta innehåller webinaret:

  • Anledningarna varför vi inte lyckas bättre
  • Hur du får med cheferna på tåget
  • Hur du ger organisationen de bästa förutsättningarna för att lyckas.
  • Våra fem bästa tips för att komma igång med kompetensbaserad rekrytering

Workbuster är ett verktyg för rekrytering och employer branding. Vi hjälper rekryteringsbolag och organisationer att bli mer framgångsrika i sin rekrytering och jobbar mot en arbetsmarknad där fler personer får chansen. För att ytterligare förbättra rekryteringen för nya och befintliga kunder finns nu HOME of Recruitments kompetensramverk och intervjumallar integrerade i Workbuster.

Fyll i dina uppgifter nedan så har du snart en länk till inspelningen av webinaret i din inkorg.