Jobbfestivalen 14 sept i Kungsträdgården

Jobbfestivalen Tema Mångfald & inkludering är ett event för alla inom TA och HR. Vi på HOME of Recruitment kommer att vara på plats för att delta i paneldebatt, hålla föreläsning och träffa både partners, utställare och arbetssökanden. Ses vi där? 

Den 14 september är det dags för Jobbfestivalen tema Mångfald & Inkludering - Sveriges största jobbmässa med fokus på mångfald.

Det är också ett nytt jobbmatchningsinitiativ med målet att skapa konkreta relationer mellan företag och personer som av olika anledningar har sämre förutsättningar att etablera sig på arbetsmarknaden.

Självklart kommer vi på HOME of Recruitment att vara på plats för att bidra till de här viktiga diskussionerna som kan skapa förändring på vår arbetsmarknad. 

Home-Of-Recruitment-utstallare-jobbfestivalen

Ett axplock av vad som händer under dagen:

Paneldiskussion kring frågan "Varför hittar inte företag personal att anställa samtidigt som det finns så många arbetslösa?" där Josefin Malmer sitter i panelen tillsammans med bland annat Maria Mindhammar, generaldirektör på Arbetsförmedlingen. Lyssna vid Stora scenen kl 9:10, och läs mer här. 

På Lilla scenen kommer Josefin Malmer att föreläsa om CV-lös rekrytering - så är du på plats så kom gärna till Lilla scenen och lyssna - kl 15:45 startar det. 

Det bjuds på en mängd andra intressanta föreläsningar, paneldebatter och över 70 utställare är på plats. Du får träffa branschkollegor, inspiratörer, rekryterare, politiker och jobbsökande. 

En spännande dag och viktig festival. Ses vi där?

På Jobbfestivalens sida hittar du hela mässprogrammet för Stora och Lilla scen, och festivalen håller på klockan 9-19. 

 

Är du nyfiken på bakgrunden till Jobbfestivalen?

Det hela startade för några år sedan, då initiativtagaren Mats Wernheim hyrde Kungsträdgården och planerade för Jobbfestivalens start. Här kan du läsa en intervju vi hade med honom när allt startade: Jobbfestivalen - därför har Mats hyrt hela Kungsan

I ett nyligen inspelat avsnitt av Rekryteringspodden intervjuade vi Mats igen, för att höra mer om vad hans initiativ står idag och vad som driver honom att ägna sig så helhjärtat åt detta stora projekt. Lyssna på Rekryteringspodden #93 Intervju med Mats Wernheim, Jobbfestivalen