Toolkit för  rekrytering hos Stora Enso

"Vi behövde hjälp med att snabbt och kvalitetsmässigt utveckla ett toolkit för våra globala rekryteringsprocesser, ett toolkit som skulle kunna användas både av våra rekryterare och av våra rekryterande chefer." 

Detta säger Yvonne Erlandsson, Director Global Talent Acquisition på Stora Enso på frågan om varför de samarbetat med HOME of Recruitment för att ta fram mallar och instruktioner för sina rekryteringar.

”Vi hade redan ett samarbete genom att vi hyrt in en rekryterare från HOME of Recruitment och därför hade vi sett den höga kompetensen och kunskapsnivå som erbjuds. Därav blev HOME of Recruitment ett naturligt val för oss.”

På frågan kring hur hon upplevde samarbetet svarar Yvonne: ”Uppdraget genomfördes med en gedigen planering och förståelse av vår rekryteringsprocess och våra gemensamma förväntningar. Det gjorde att projektet kunde levereras på ett snabbt och smidigt sätt med extremt hög kvalité.”

Tack Yvonne för dina referenser. Vi är så glada över vårt samarbete!

Om er verksamhet - liksom Stora Enso - skulle ha nytta av användarvänligt material i form av instruktioner och mallar för rekrytering är du välkommen att kontakta oss på info@homeofr.se