Att rekrytera utan CV #4

18 min.
mars 2018
"Kan man verkligen rekrytera utan CV?" undrar vissa. Men vi undrar snarare "Hur kan man rekrytera MED CV?" Inledningen av rekryteringsprocessen är många gånger helt avgörande för hur slutresultatet blir. I detta avsnitt pratar vi om möjliga alternativ till CV-gallring.
Medverkande
Anki-Stafwerfeldt-circle
Anki Stafwerfeldt, HOME of Recruitment
Josefin-sv
Josefin Malmer, HOME of Recruitment
Om Anki Stafwerfeldt

Konsult och medgrundare av HOME of Recruitment. Utbildar inom kompetensbaserad rekrytering och kandidatupplevelse och agerar bollplank för HR och TA-team som vill skapa en TA-funktion i världsklass. Hjälper även våra kunder att rekrytera chefer och specialister på olika nivåer.

Om Josefin Malmer

Konsult och medgrundare av HOME of Recruitment. Utbildar inom kompetensbaserad rekrytering. Spetskompetens inom rekrytering; kompetensbaserade urvalsmetoder, arbetspsykologiska testverktyg, intervjumetodik, assessment, personbedömning och design av urvalsprocesser.

Sammanfattning 

 "Kan man verkligen rekrytera utan CV?" undrar vissa. Men vi undrar snarare "Hur kan man rekrytera MED CV?" Inledningen av rekryteringsprocessen är många gånger helt avgörande för hur slutresultatet blir. I det här avsnittet diskuterar Anki och Josefin olika alternativ till CV-gallring i den inledande rekryteringsprocessen och lyfter för- och nackdelarna med att titta på CV när du gör din bedömning. 

 

Kategori