Intervju med Katarina Riml, Solna Stad #6

28 min.
april 2018
Vi är glada att vår gäst i det här avsnittet är Katarina Riml, Enhetschef Attrahera & Rekrytera i Solna Stad. Katarina berättar om hur och varför man byggde upp en intern rekryteringsfunktion i verksamheten. 
Medverkande
Anki-Stafwerfeldt-circle
Anki Stafwerfeldt, HOME of Recruitment
Katarina hemsidan sv-1
Katarina Riml, Solna stad (numera HOME of Recruitment)
Om Anki Stafwerfeldt

Konsult och medgrundare av HOME of Recruitment. Utbildar inom kompetensbaserad rekrytering och kandidatupplevelse och agerar bollplank för HR och TA-team som vill skapa en TA-funktion i världsklass. Hjälper även våra kunder att rekrytera chefer och specialister på olika nivåer.

Om Katarina Riml

Idag konsult och partner på HOME of Recruitment. Bakgrund inom HR, och har jobbat både i bredare roller, som HR-chef och HR BP, och i mer specialiserade roller, med fokus på kompetensförsörjning och ledarutveckling. När detta avsnitt spelades in när Katarina arbetade som Enhetschef på Attrahera och Rekrytera i Solna stad.

Sammanfattning

Vi är glada att vår gäst i det här avsnittet är Katarina Riml, Enhetschef Attrahera & Rekrytera i Solna Stad. Katarina berättar om hur och varför man byggde upp en intern rekryteringsfunktion i verksamheten. Om du är intresserad av stöd i att genomföra något liknande - hör av dig till oss på HOME of Recruitment! info@homeofr.se