Hedda Mann, chefsjurist Arbetsgivarverket om förtjänst och skicklighet #51

37 min.
Mars 2020
Hedda Mann, chefsjurist på Arbetsgivarverket, intervjuas här av Josefin kring vad som gäller i rekrytering kopplat till förtjänst och skicklighet. Hur behöver statliga verksamheter tänka när de lägger upp sitt rekryteringsarbete? Precis som vi på HOME of Recruitment (och många med oss) tänker så handlar det om struktur, struktur och struktur. Lyssna på det här intressanta samtalet med Hedda! 
Medverkande
Josefin-sv
Josefin Malmer, HOME of Recruitment
Hedda Mann, Arbetsgivarverket
Om Josefin Malmer

Konsult och medgrundare av HOME of Recruitment. Utbildar inom kompetensbaserad rekrytering. Spetskompetens inom rekrytering; kompetensbaserade urvalsmetoder, arbetspsykologiska testverktyg, intervjumetodik, assessment, personbedömning och design av urvalsprocesser.

Om Hedda Mann

Chefsjurist på Arbetsgivarverket - Swedish Agency for Government Employers. Arbetsrätt, tvisteförhandlingar, ombud i arbetsrättsliga domstolsprocesser, utbildning, rådgivning, intressebevakning och chefserfarenhet.

Sammanfattning
 
Hedda Mann, chefsjurist på Arbetsgivarverket, intervjuas här av Josefin kring vad som gäller i rekrytering kopplat till förtjänst och skicklighet. Hur behöver statliga verksamheter tänka när de lägger upp sitt rekryteringsarbete? Precis som vi på HOME of Recruitment (och många med oss) tänker; struktur, struktur och struktur.
 
Jobbar du inom statlig verksamhet och vill ha vår hjälp - tveka inte att kontakta oss. Läs mer om våra utbildningar här, där vi bland annat har en digital utbildning inom kompetensbaserad rekrytering anpassad för statliga verksamheter.