Intervju med Havva Ilhan, Upplands-Bro kommun #47

28 min.
Jan 2020
Här intervjuas Havva Ilhan, Biträdande personalchef på Upplands-Bro kommun, om hur de rekryterat utan CV. Havva berättar även om det spännande projektet där Upplands-Bro har använt sig av roboten Tengai i en rekryteringsprocess.
Medverkande
Anki-Stafwerfeldt-circle
Anki Stafwerfeldt, HOME of Recruitment
Havvan Ilhan, Upplands-Bro kommun
Om Anki Stafwerfeldt

Konsult och medgrundare av HOME of Recruitment. Utbildar inom kompetensbaserad rekrytering och kandidatupplevelse och agerar bollplank för HR och TA-team som vill skapa en TA-funktion i världsklass. Hjälper även våra kunder att rekrytera chefer och specialister på olika nivåer.

Om Havvan Ilhan

Med över 15 års arbete inom HR och personalledning har jag skaffat mig en gedigen kompetens inom utvecklingsarbete, personalansvar och styrning. Jag brinner för att göra HR affärsnära och därmed skapa resultat och utveckling för hela organisationen. För att uppnå detta så är tillitsbaserad ledarskap, en stor nypa engagemang och hög grad av tydlighet mina ständiga arbetsredskap.(Idag HR-chef på Stockholms Stad)

Sammanfattning
 
Här intervjuas Havva Ilhan, Biträdande personalchef på Upplands-Bro kommun (idag HR-chef på Stockholms Stad), om hur de rekryterat utan CV. Havva berättar även om det spännande projektet där Upplands-Bro har använt sig av roboten Tengai i en rekryteringsprocess.
Kategori