Webinar | Med Visma: Rekrytera utifrån "förtjänst & skicklighet"

Vi vet att många funderar över hur de kan utveckla och förfina sitt sätt att rekrytera. Som statlig arbetsgivare behöver man i detta också förhålla sig till ”förtjänst och skicklighet”. HOME of Recruitment arbetar med just dessa frågor.

Detta är ett inspelat webinar från 2020. Här hittar du ett senare webinar på samma ämne - Att rekrytera utifrån förtjänst och skicklighet

De senaste månaderna har vi på HOME of Recruitment fördjupat vårt arbete med och våra samarbeten kring kompetensbaserad rekrytering hos statliga arbetsgivare. Vi har exempelvis samlat en referensgrupp för att utbyta idéer och erfarenheter, vi har träffat Hedda Mann, chefsjurist på Arbetsgivarverket (en intervju med Hedda finns att lyssna på i Rekryteringspodden) och vi har också tagit fram en modul i vårt digitala utbildningsupplägg som riktar sig just till statliga arbetsgivare.

I samarbete med Visma Recruit kan vi erbjuda er som vill att med en enkel knapptryckning slå på HOME of Recruitments digitala rekryteringsutbildning direkt i rekryteringssystemet. Filmer, artiklar, mallar och instruktioner - allt på samma ställe som där ni redan idag administrerar rekryteringar och hanterar era kandidater! Hör av er till oss om detta är intressant!

Den 1 april 2020 höll vi ett kostnadsfritt webinar tillsammans med vår samarbetspartner Visma. För dig som är intresserad av att lyssna finns en inspelning att ta del av. Fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi den per mail. 

Detta är vad webinaret innehöll:

  • Vad betyder egentligen ”förtjänst och skicklighet” och vad är bakgrunden till detta?
  • Några exempel på olika urvalsprocesser att inspireras av
  • Våra tips kring vad ni kan tänka på när ni fyller ert ”skicklighetsbegrepp”
  • En demo av hur samarbetet med Visma Recruit ser ut i systemet