Kompetensramverk - så gör vi! #30

14 min.
April 2019
Kompetensramverk! Vad är det och hur funkar det? Hur får man bäst nytta av det, och varför ser HOME of Recruitments ramverk ut som det gör? Vårt ramverk kan du få tillgång till kostnadsfritt, och det finns också hos flera av våra partners som till exempel ReachMee och Varbi. 
Medverkande
Anki-Stafwerfeldt-circle
Anki Stafwerfeldt, HOME of Recruitment
Josefin-sv
Josefin Malmer, HOME of Recruitment
Om Anki Stafwerfeldt

Konsult och medgrundare av HOME of Recruitment. Utbildar inom kompetensbaserad rekrytering och kandidatupplevelse och agerar bollplank för HR och TA-team som vill skapa en TA-funktion i världsklass. Hjälper även våra kunder att rekrytera chefer och specialister på olika nivåer.

Om Josefin Malmer

Konsult och medgrundare av HOME of Recruitment. Utbildar inom kompetensbaserad rekrytering. Spetskompetens inom rekrytering; kompetensbaserade urvalsmetoder, arbetspsykologiska testverktyg, intervjumetodik, assessment, personbedömning och design av urvalsprocesser.

Sammanfattning

I det här avsnittet berättar vi om vårt eget kompetensramverk. Vad är det och hur fungerar det? Hur får man bäst nytta av det? Och varför ser HOME of Recruitments ramverk ut som det gör? Detta och mycket mer hinner vi prata om på 14 minuter. Visste du förresten att du kan få vårt ramverk helt gratis?! Och att det finns i ReachMee och Varbi! Lycka till!