Kandidatupplevelse - transparens och rättvisa #2

8 min.
feb 2018

Hur kan vi bidra till att de som söker jobb hos oss, får en så positiv bild av oss som arbetsgivare att de blir ambassadörer? Vi pratar vidare om viktiga faktorer för kandidaterna, och vad du kan göra för att höja kandidatupplevelsen i din rekryteringsprocess.

Medverkande
Anki-Stafwerfeldt-circle
Anki Stafwerfeldt, HOME of Recruitment
Josefin-sv
Josefin Malmer, HOME of Recruitment
Om Anki Stafwerfeldt

Konsult och medgrundare av HOME of Recruitment. Utbildar inom kompetensbaserad rekrytering och kandidatupplevelse och agerar bollplank för HR och TA-team som vill skapa en TA-funktion i världsklass. Hjälper även våra kunder att rekrytera chefer och specialister på olika nivåer.

Om Josefin Malmer

Konsult och medgrundare av HOME of Recruitment. Utbildar inom kompetensbaserad rekrytering. Spetskompetens inom rekrytering; kompetensbaserade urvalsmetoder, arbetspsykologiska testverktyg, intervjumetodik, assessment, personbedömning och design av urvalsprocesser.

Sammanfattning

Idag fortsätter vi prata om kandidatupplevelse, och den här gången utifrån de viktigaste delarna för att våra kandidater ska få en bra upplevelse och en positiv bild av företaget. Transparens och rättvisa är två av de viktigaste faktorerna för att skapa en bra kandidatupplevelse.