Intervju med Yvonne Erlandsson, Stora Enso #61

37 min.
Sep 2020
Här berättar Yvonne Erlandsson, Director Global Talent Acquisition för Stora Enso, om sina internationella erfarenheter från att ha arbetat med rekrytering i bland annat UK. Vad kan vi i Sverige lära oss av andra länder? Hur gör man för att få en mer strategisk roll som TA-funktion? Hur har olika verksamheter valt att organisera sitt TA-arbete?
Medverkande
Anki-Stafwerfeldt-circle
Anki Stafwerfeldt, HOME of Recruitment
Josefin-sv
Josefin Malmer, HOME of Recruitment
Yvonne Erlandsson, Stora Enso
Om Anki Stafwerfeldt

Konsult och medgrundare av HOME of Recruitment. Utbildar inom kompetensbaserad rekrytering och kandidatupplevelse och agerar bollplank för HR och TA-team som vill skapa en TA-funktion i världsklass. Hjälper även våra kunder att rekrytera chefer och specialister på olika nivåer.

Om Josefin Malmer

Konsult och medgrundare av HOME of Recruitment. Utbildar inom kompetensbaserad rekrytering. Spetskompetens inom rekrytering; kompetensbaserade urvalsmetoder, arbetspsykologiska testverktyg, intervjumetodik, assessment, personbedömning och design av urvalsprocesser.

Om Yvonne Erlandsson

Idag är Yvonne Subject Matter Specialist - Strategic Workforce Planning på Swedbank men när avsnittet spelades in var hon Director Global Talent Acquisition på Stora Enso.

Sammanfattning

Här berättar Yvonne Erlandsson, Director Global Talent Acquisition för Stora Enso, om sina internationella erfarenheter från att ha arbetat med rekrytering i bland annat UK. Vad kan vi i Sverige lära oss av andra länder? Hur gör man för att få en mer strategisk roll som TA-funktion? Hur har olika verksamheter valt att organisera sitt TA-arbete? Det får du höra mer om i det här avsnittet. 
 
Följ oss gärna på LinkedIn för livsändningar, tips och nyheter - https://www.linkedin.com/company/homeofr/