Intervju med Emilia Eriksson, We Select #59

27 min.
Aug 2020
Lyssna till när vi träffar Emilia Eriksson, Head of Marketing på We Select. Med sin bakgrund inom e-handel ger hon tips och råd kring hur man lyckas attrahera rätt målgrupp, vad man kan göra trots en liten budget, och så vikten av att testa, testa, testa...
Medverkande
Anki-Stafwerfeldt-circle
Anki Stafwerfeldt, HOME of Recruitment
Josefin-sv
Josefin Malmer, HOME of Recruitment
Emilia Eriksson, We Select
Om Anki Stafwerfeldt

Konsult och medgrundare av HOME of Recruitment. Utbildar inom kompetensbaserad rekrytering och kandidatupplevelse och agerar bollplank för HR och TA-team som vill skapa en TA-funktion i världsklass. Hjälper även våra kunder att rekrytera chefer och specialister på olika nivåer.

Om Josefin Malmer

Konsult och medgrundare av HOME of Recruitment. Utbildar inom kompetensbaserad rekrytering. Spetskompetens inom rekrytering; kompetensbaserade urvalsmetoder, arbetspsykologiska testverktyg, intervjumetodik, assessment, personbedömning och design av urvalsprocesser.

Om Emilia Eriksson

Emilia var med på Resumés lista - 100 talanger under 30 som tar makten på 2020-talet, och utsågs även till Årets Rookie av Dagens Media 2018. Idag arbetar hon som Head of Operations på We Select och har tidigare haft roller som Head of Marketing och Marketing manager.

Sammanfattning

Vi bjöd in Emilia Eriksson som är Head of Marketing hos en av våra partners -  We Select. Med sin bakgrund inom e-handel ger hon tips och råd kring hur man lyckas attrahera rätt målgrupp, vad man kan göra trots en liten budget, och så vikten av att testa, testa, testa...Emilia är otroligt kunnig inom marknadsföring och har även flera utmärkelser som ung talang inom området, bland annat som en av 100 personer under 30 som Resumé utsett som potential att ta över marknadsavdelningarna och göra avtryck i byråvärlden. 
 
We Select hjälper Sveriges största företag att attrahera och rekrytera nya medarbetare, med hjälp av innovativa digitala strategier inom Employer Branding, annonsering och tech.