Intervju med Daniel Kjellsson #8

25 min.
maj 2018
Framtidens rekrytering - vad är det? Vi intervjuar Daniel Kjellsson, “arbetsmarknadsexpert” med fokus på framtidens arbetsmarknad från ett internationellt perspektiv. På länk från Sydney (med lite sämre ljudkvalitet än i övriga avsnitt) ger Daniel oss sina tankar kring hur rekrytering kommer att gå till och vad vi som rekryterar därför bör fokusera på. 
Medverkande
Anki-Stafwerfeldt-circle
Anki Stafwerfeldt, HOME of Recruitment
Josefin-sv
Josefin Malmer, HOME of Recruitment
bantersnaps-vUwJ8uu_C1M-unsplash
Daniel Kjellson, Företagsuniversitetet
Om Anki Stafwerfeldt

Konsult och medgrundare av HOME of Recruitment. Utbildar inom kompetensbaserad rekrytering och kandidatupplevelse och agerar bollplank för HR och TA-team som vill skapa en TA-funktion i världsklass. Hjälper även våra kunder att rekrytera chefer och specialister på olika nivåer.

Om Josefin Malmer

Konsult och medgrundare av HOME of Recruitment. Utbildar inom kompetensbaserad rekrytering. Spetskompetens inom rekrytering; kompetensbaserade urvalsmetoder, arbetspsykologiska testverktyg, intervjumetodik, assessment, personbedömning och design av urvalsprocesser.

Om Daniel Kjellson

Ansvarig för Stockholm Talent Summit för Företagsuniversitetet. Daniel driver även en rådgivningsbyrå i Sydney med fokus på rekrytering.

Sammanfattning

Framtidens rekrytering - vad är det? Vi intervjuar Daniel Kjellsson, “arbetsmarknadsexpert” med fokus på framtidens arbetsmarknad från ett internationellt perspektiv. På länk från Sydney ger Daniel oss sina tankar kring hur rekrytering kommer att gå till och vad vi som rekryterar därför bör fokusera på.