Webinar-mars-refapp-ny
Webinar

Kompetensbaserad referenstagning 3.0

Välkommen på kostnadsfritt webinar om hur du nu kan ta än mer reliabla referenser tack vare samarbete mellan Refapp och HOME of Recruitment.

David Näsström, Carl-Johan Holmberg och Josefin Malmer presenterar ett nytt, uppdaterat sätt att ta referenser. "Referent-vänligt", kompetensbaserat och reliabelt.

ANMÄL DIG HÄR Scrolla ner för att läsa mer

Referenstagning som urvalsmetod har, sedan den gick att göra digitalt, fått ett rejält lyft avseende validitet. I "digital kompetensbaserad referenstagning 3.0" höjs nu även reliabiliteten.

I detta webinar får du lära dig mer om hur referenstagning kan göras träffsäkert och kompetensbaserat, och du får även se den allra senaste versionen av hur du tar referenser utifrån HOME of Recruitments kompetenser i Refapp.

Här får du möjligheten att lyssna på Carl-Johan Holmberg, researcher på Refapp, David Näsström, delägare och grundare av Refapp tillsammans med Josefin Malmer, Partner och medgrundare av HOME of Recruitment.

Väl mött!

Webinar-refapp-deltagare-ny

 

Se webinaret on-demand här:

”Vill bara tacka för ett fantastiskt bra och givande webinar om kompetensbaserad rekrytering och referenstagning! Ska dela denna inspelning med mina kollegor också. 😊

Tror det kommer att skapa många givande och bra diskussioner i vår arbetsgrupp och lite verktyg för oss att arbeta vidare med detta.”

Liza Lindh, HR-administratör Skellefteå kommun
Forelasningar-Home

Vår kvalitetsstämpel för rekryterare.

HOME of Recruitments Diplomeringsutbildning i kompetensbaserad rekrytering är för dig som är stolt över din profession. För dig som redan arbetar kompetensbaserat och som vill kunna intyga ditt professionella arbetssätt eller för dig som vill utveckla dig och säkerställa att du arbetar på rätt sätt. 

Läs mer