Våra pågående rekryteringsuppdrag

Lediga jobb

Tjänst
Sista ansökningsdag

Vi brinner för rekrytering

Vi jobbar fullt ut kompetensbaserat. Det här är vår starkaste gren. Bransch och roll varierar. Har du behov av att rekrytera? Hinner du inte själv? Vi hjälper dig!

HJÄLP MED REKRYTERING

Att söka jobb via oss

Vi rekryterar kompetensbaserat. Det innebär att vi genom hela urvalsarbetet alltid har fokus på - och gör vår bedömning utifrån - det som är relevant för den aktuella tjänsten. I alla steg gör vi vårt yttersta för att utmana subjektivitet och magkänsla. På så sätt ger vi dig som kandidat de bästa förutsättningarna att få visa din kompetens.

Rent konkret innebär det att de urvalssteg som du som kandidat går igenom är anpassade utifrån den roll du söker. Allt som oftast behöver du nånstans längs vägen fylla i objektiva testverktyg, sällan behöver du skicka in ett cv eller ett personligt brev och aldrig begär vi in information om ditt kön, din ålder eller något annat helt ovidkommande för bedömningen av din kompetens.

Vi är helt övertygade om att du som kandidat också behöver en massa information till ditt eget beslutsunderlag - hur ska det annars kunna bli rätt matchning? Därför håller vi dig informerad längs rekryteringens gång, både kring var vi står i urvalsarbetet men också kring rollen och allt vi kan informera dig om kopplat till den. Om du har en fråga du inte fått svar på vill vi att du hör av dig till oss så att vi kan räta ut eventuella frågetecken.

Att jobba hemma hos oss

Vi har fantastiska kunder som söker de allra bästa inom rekrytering. Vi är därför intresserade av att komma i kontakt med dig som redan är en grymt bra rekryterare, men som inte nöjer dig med det. Vi söker dig som ständigt vill lära dig mer och som vill ha de roligaste och mest utmanande uppdragen.

Vi söker dig som vill jobba heltid eller deltid. Som vill ut på uppdrag hos kund eller som vill rekryteras till en permanent position. Vi söker dig som är rekryteringskonsult, specialist inom ett eller flera områden eller som har erfarenhet av att bygga upp eller leda en intern rekryteringsavdelning.

Som en i familjen får du kontinuerlig kompetensutveckling och blir en del av ett nätverk som vi är väldigt glada över. Du arbetar främst på plats ute hos våra kunder, men har hela tiden stöd av oss på HOME of Recruitment. Vi finns här för att hjälpa dig hjälpa kunden. Du stöttar eller bygger upp kundens egen rekryteringsavdelning. Strategiskt eller operativt. Ofta både och.

Det här är vad vi erbjuder:

  • Utvecklande uppdrag inom rekryteringsområdet
  • Kontinuerlig kompetensutveckling
  • Tillgång till vårt digitala plattform HOME of Recruitment Online Academy, best practice, mallar och underlag.
  • Möjlighet att välja när, var och hur du jobbar – som en riktig konsult
  • Ett nätverk av likasinnade rekryteringsnördar
  • Tillgång till många av våra samarbetspartners verktyg för attraktion, urval och uppföljning

_MG_4681_WEBB

Vi är starkare tillsammans

Vi tror att vi är starkare tillsammans. Att vi alla tjänar på att vi delar med oss. Av kunskaper, erfarenheter och möjligheter. Därför har vi valt att låta det genomsyra alla samarbeten vi har. Vårt mål är att du ska bli ditt allra bästa jag när du samarbetar med oss.

Alla inom HOME-familjen drivs av en gemensam övertygelse. Vi vill påverka, utmana, förändra och göra skillnad. Vi vill göra det svåra området kompetensbaserad rekrytering lite lättare att förstå och hantera. Vi gör teorin användarvänlig och lättillgänglig. Vi förenklar och förklarar. Och vi drivs av att ha riktigt kul längs vägen.

Om detta låter som hemma för dig så tveka inte att höra av dig. Slå en signal, skicka in en intresseanmälan via länken ovan, eller ännu hellre – hälsa på hemma hos oss. Vi vill lära känna dig!