Välkommen hem till oss.

Här hemma finns ett roligt och utvecklande sätt att jobba.

VI HOPPAS ATT DU VILL VARA EN DEL AV VÅR FAMILJ.

HOME of Recruitment har fantastiska kunder som söker de allra bästa inom rekrytering.

Vi hyr ut och rekryterar dig som redan är en grymt bra rekryterare, men som inte nöjer dig med det. Du vill lära dig mer och du vill ha de roligaste och mest utmanande uppdragen. Vi vill växa tillsammans med dig.

Vi söker dig som är eller ser fram mot att vara konsult inom rekrytering. Kanske är du rekryteringskonsult, specialist inom ett eller flera områden eller så arbetar du med att bygga upp eller leda en intern rekryteringsavdelning. Vi söker dig som vill jobba heltid eller deltid. För oss spelar det ingen roll om du är egenföretagare eller vill bli anställd. Bara du delar vår vision.

Som konsult hos oss får du kontinuerlig kompetensutveckling och ett nätverk som vi är väldigt glada över. Du arbetar ute hos våra kunder, men har hela tiden stöd av oss på HOME of Recruitment. Vi är där för att hjälpa dig hjälpa kunden. Du stöttar eller bygger upp kundens egen rekryteringsavdelning. Strategiskt eller operativt. Ofta både och.

Detta är vad vi erbjuder dig:

  • utvecklande uppdrag inom rekryteringsområdet
  • kompetensutvecklingsprogram
  • tillgång till HOME of Recruitment Online Academy, best practice, mallar och underlag
  • möjlighet att välja när, var och hur du jobbar – som en riktig konsult
  • ett nätverk av likasinnade rekryteringsnördar

Vi tror att vi är starkare tillsammans. Att vi alla tjänar på att vi delar med oss. Av kunskaper, erfarenheter och möjligheter. Det är vår övertygelse. Därför har vi valt att låta det genomsyra alla samarbeten vi har. Vårt mål är att du ska bli ditt allra bästa jag när du samarbetar med oss.

Om du känner att detta är intressant för dig så tveka inte att höra av dig. Slå en signal, skicka ett mail eller ännu hellre – hälsa på hemma hos oss. Vi vill lära känna dig!

© Copyright Home of Recruitment, 2019