Vi stärker er rekrytering.

Hur kan vi hjälpa er?

UTBILDNING I REKRYTERING

Kompetensutveckling som lönar sig

HOME of Recruitment har utbildat hundratals chefer och HR-medarbetare inom rekrytering. Vi anpassar innehåll, längd och format för era behov och förutsättningar. Önskar ni vårt kompetensramverk, våra mallar för rekrytering eller Rekryteringsboken för chefer (2018, Liber förlag) så ordnar vi det.

Läs mer om våra utbildningar här.

HYR ELLER REKRYTERA REKRYTERINGSKOMPETENS

in house rekryterare

Behöver ni rekrytera? Hur många rekryteringar handlar det om? Vad kostar det er när ni tar hjälp av en extern rekryteringsbyrå?

Vi tror att det smartaste och mest kostnadseffektiva sättet att hantera verksamhetens rekryteringsbehov, är genom att ta in en resurs internt. Därför vill vi hjälpa er med det. Antingen i form av en av våra superduktiga konsulter, eller genom att rekrytera in rekryteringskompetensen åt er.

Läs mer mer om hur vi jobbar här.

ASSESSMENT OCH URVAL

ÖKA TRÄFFSÄKERHET, EFFEKTIVITET OCH MÅNGFALD

Hur skapar man en effektiv process med både bra kandidatupplevelse och hög träffsäkerhet? Vad ska man tänka på vid traineeurval? Hur kan vi bedöma ledarpotential?

Oavsett om ni önskar objektiv personbedömning, träffsäker assessment eller effektiv screening har vi kvalitetssäkrade verktyg och metoder att anpassa till era behov. Läs mer om våra tjänster här.

RÅDGIVNING

TILLSAMMANS UTVECKLAR VI ER REKRYTERING

Ibland behöver man någon att bolla med. Lite tankar och input utifrån, någon som utmanar. Ibland behöver man hjälp med något mer specifikt – en nulägesanalys, en ny intervjuguide, justerade urvalsfrågor eller en kartläggning av testmarknaden.

Läs mer och kontakta oss här.

VILL DU KOMMA I KONTAKT MED OSS?
Använd formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

© Copyright Home of Recruitment, 2020