Lär känna oss på HOME of Recruitment – här är Charlotte Bernett!

Hej Charlotte! Vi är så himla glada att ha dig med i vår familj. Kan du inte berätta lite kort för de som inte känner dig – vem är du och vad är din bakgrund?

Jag är PAOare i grunden och har jobbat med rekrytering på ett eller annat sätt på de flesta arbetsplatser jag varit på. Jag började på TNG en gång i tiden där jag även träffade Josefin Malmer (en av HOME of Recruitments grundare). Efter TNG var jag flera år på RGP, ett managementkonsultbolag där jag jobbade med förändringsprocesser inom HR och rekrytering av chefer och specialister. Jag har alltid tyckt att det är spännande med ett företags identitet, image och profil och valde därför att vidareutbilda mig inom marknadsföring på IHR på SU. Därefter var jag HR- och marknadsansvarig på ett företag i fastighetsbranschen, Erfator, där employer branding, bryggan mellan HR och marknad, var mitt primära uppdrag. Senaste åren har jag varit konsult i eget bolag med fokus på rekrytering, employer branding och HR generellt.

Och vad är ditt nuvarande uppdrag som konsult för HOME of Recruitment?

Mitt nuvarande uppdrag består i att ta fram en strategi för och påbörja det operativa arbetet i hur min uppdragsgivare ska ta sig an den stora utmaningen att rekrytera ca 60 personer i tre olika marknader under 2019. En del av det arbetet innebär även att definiera och utveckla rekryteringsprocessen och ta fram en rekryteringshandbok som stöd för rekryterande chefer.

Varför valde du att jobba hos HOME of Recruitment?

Vid en lunch för ett tag sedan berättade Jos (Josefin Malmer) om HOME och ett kul uppdrag de eventuellt hade på gång. Det som lockade mig var HOMEs affärsidé som utgår från att maximera nyttan för företag som behöver rekrytera och just där har jag upplevt att traditionella rekryteringsföretag varit mer stelbenta. Valet att bli konsult via HOME var lätt för jag känner trygghet i att grundarna är erfarna i branschen och har ett gediget intresse för att optimera kompetensbaserade rekryteringar, och inte minst att mitt nuvarande uppdrag via HOME är spännande och utvecklande!

Stort tack!

Charlotte är en av flera HOMEiesar som varje dag hjälper verksamheter att bygga upp, utveckla eller förfina sina rekryteringsfunktioner. Om du är intresserad av att jobba med oss är du alltid välkommen att höra av dig. Och om du behöver hjälp av Charlotte eller någon annan i HOME-familjen kan du klicka här!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.