Välkommen hem till oss Carola!

Carola Streng Holgersson är äntligen på plats hos oss på HOME of Recruitment. Med sin gedigna bakgrund inom rekrytering, med sin trygga och vänliga personlighet och med sitt brinnande intresse för människor och affärer är Carola onekligen "rätt person på rätt plats". :)

Hej Carola, och varmt välkommen till HOME-familjen. Vi är så glada att ha dig på plats! Berätta gärna lite kort om din bakgrund.

Hej och tack, känns super att vara här. Jag har en bakgrund från rekrytering och bemanningsbranschen där jag under många år arbetat i flertal roller som affärsområdeschef, rekryteringschef och började en gång som rekryteringskonsult och konsultchef. Det har jag gjort de senaste 14 åren, vilket har varit och är så roligt. Innan dess har jag tidigare jobbat med marknadsföring och kommunikation i olika roller.

Vad var anledningen till att du sökte dig till HOME of Recruitment?

Jag tycker att HOME står för och jobbar på det sätt som jag tycker är rätt med kompetensbaserad rekrytering. Att ni även är med och är rådgivande och utbildar i rekrytering, delar med er av er kompetens. Ni som bolag är en förebild.

Vad är det du kommer göra i din roll här på HOME of Recruitment?

Jag kommer att arbeta med rekrytering på HOME, få möjlighet att hjälpa företag att hitta rätt kompetens utifrån det bästa arbetssättet.

Av alla roliga delar inom rekryteringsområdet, vad gillar du allra mest och varför?

Oj, många delar trivs i mötet med olika människor och få möjligheten att möta företag som har behov av vår hjälp på olika sätt och då sätta sig in i deras organisation. Bland det bästa är att hitta rätt person med rätt kompetens till ett nytt jobb och matcha mot det behov som företag har.

Slutligen då, vad gillar du att göra när du inte rekryterar?

Jag tycker om att resa tillsammans med familj och vänner, trivs att komma till solen men även att åka skidor på vintern. Har nu även nu varit i väg på några vandringsresor som delar av Santiago de Compostela. Som person gillar jag att testa på nya saker, försökt mig på allt från golf till dykning och nu senast padel.

Stort tack Carola.

Vill du ha Carolas hjälp med att rekrytera, eller bara bolla något kopplat till kompetensbaserad rekrytering når du Carola här.