Möt Samuel Göranzon, HOMEie

Varmt välkommen hem till oss Samuel! Vi är så glada över att ha skönsjungande, positiva och ambitiösa rekryteringsentusiasten Samuel här hemma hos oss på HOME of Recruitment från och med april 2021. 

Hej Samuel, och välkommen hem till oss! Berätta, vad har du gjort innan du började här på HOME of Recruitment?

"Tack! Det gör jag gärna. Efter avklarade studier vid Uppsala universitet fick jag ett internship på Talangnätverket Nova där jag fick testa på lite olika delar kopplat till talangförsörjning. Efter det har jag jobbat med rekrytering på K2 Search med fokus på affärskritiska tjänster och interima tillsättningar."

Vad är anledningen till att du sökt dig till HOME of Recruitment?

"Rekrytering är så oerhört viktigt att det görs på rätt sätt för att rätt kandidat ska få jobbet och alla som är med i processen ska få en positiv och rättvis upplevelse. Home of Recruitment har verkligen detta som hjärtefråga och är en förebildmarknaden. Att få vara del i en sådan grupp och samtidigt få möjlighet att gå ut på uppdrag och lära känna olika bolag kändes helt rätt!"

Detsamma Samuel! Av alla roliga delar inom rekryteringsområdet, vad gillar du allra mest och varför?

"Jag tror själva matchningen, att hitta rätt person för ett jobb samtidigt som jobbet och företaget är helt rätt för personen är det mest givande. När båda delarna är på plats ger det så otroligt mycket energi att ha bidragit till att en person fått sitt drömjobb och en arbetsgivare en kandidat som är helt rätt för dem."

Utöver att rekrytera kompetensbaserat, vad gillar du mer här i livet?

"Jag har ganska många intressen som jag fyller min tid med men det som har följt mig längst är musiken. Jag sjunger i manskören Orphei Drängar som består av ca 80 personer. Det är en otroligt häftig upplevelse när personer med olika bakgrund och liv samlas och blir ett instrument och tillsammans skapar musik, det ger energi!"

Återigen, varmt välkommen!

Om du  är nyfiken på att jobba hos oss kan du läsa mer om hur vi jobbar här