Vi gillar att dela med oss av kunskap, erfarenheter och möjligheter

Maria sprider rekryteringsglädje i Göteborg

Hej Maria, vi är så glada att ha dig med i HOME of Recruitment familjen! Först ut på bästkusten dessutom. Vi vill presentera dig för våra bloggläsare.

Berätta lite kort om din bakgrund!

Jag är utbildad ekonom med inriktning organisation och management. Sedan 2006 har jag jobbat med rekrytering i olika roller och brinner fortfarande för att lära känna nya verksamheter och skapa värde genom att utveckla träffsäkra och effektiva rekryteringsprocesser.

Berätta om ditt nuvarande uppdrag som konsult för HOME of Recruitment!

I mitt nuvarande uppdrag hjälper jag chefer att rekrytera personal inom exempelvis revision, rådgivning och riskhantering. Tillsammans med ett helt fantastiskt team är jag samtidigt delaktig i förändring av arbetssätt och utveckling av t ex intervju-och bedömningsmallar för att skapa bästa möjliga stöd till organisationen.

Varför valde du HOME of Recruitment?

När Josefin ringde och berättade att HOMEs första uppdrag i Göteborg hade dykt upp och att hon då tänkte på mig blev jag jätteglad! Vi kom i kontakt via LinkedIn för några år sedan, och att nu få jobba för HOME of Recruitment innebär för mig att få representera ett företag som är föregångare att arbetet med att höja kunskapsnivån och öka kvaliteten inom rekrytering. Tillsammans hjälper vi verksamheter att bli bättre på att rekrytera.

Tack Maria!

Om du är intresserad av att ta in kompetensförstärkning  inom rekrytering (som en sån klippa som Maria till exempel) – hör dig till oss.