Möt Anna Papatziamos, HOMEie

Anna Paptziamos är inhouse konsult i kompetensbaserad rekrytering hos HOME of Recruitments kunder. Att motverka orättvisor med hjälp av objektiva urvalsprocesser är vad som driver henne, och specialintresset är personlighetstester. Här kommer en kort intervju med en av våra mycket uppskattade HOMEies.

Hej Anna, vi är så glada att du är en del av HOME of Recruitment! Vill du berätta lite kort om din bakgrund, vad har du gjort innan du började hos oss?

Hej Josefin, jag är också glad för det! Jag kommer senast från en anställning på en större organisation där jag arbetade på HR-avdelningen i åtta år. Under dessa år har jag jobbat inom flera olika HR-processer, men främst inom rekrytering, introduktion och learning och development.

Och vad var anledningen till att du sökt dig till HOME of Recruitment?

Jag tycker det är så kul med rekrytering så det kändes som en given match. Jag uppskattar HOMEof Recruitments nytänkande och brinnande engagemang för rekrytering så det känns så kul att ha hittat hem och få vara med på denna resa!

Varmt välkommen hem! :) Anna, beskriv lite kort vad du kommer att göra här hos oss på HOME.

Jag jobbar som konsult inom kompetensbaserad rekrytering och är just nu ute på mitt första uppdrag på Trafikförvaltningen. Där jobbar jag inhouse med rekrytering tillsammans med två andra rekryterare. När detta uppdrag är slut ser jag med nyfikenhet fram emot nästa.

Av alla roliga delar inom rekryteringsområdet, vad gillar du allra mest och varför?

Tycker det är väldigt kul med personlighetstester. Har alltid tyckt att det är intressant att nörda ner mig i personligheter och beteenden, både i arbetslivet och privatlivet. Jag har svårt för orättvisor i samhället så jag tycker att tester är viktigt för att kunna rekrytera objektiv. Det är också kul att se en lyckad matchning mellan kandidat och arbetsgivare.

Så kul, det specialintresset delar vi Anna. Och det är framförallt detta att motverka orättvisor som driver mig med. Slutligen då, utöver att rekrytera kompetensbaserat, vad gillar du mer här i livet?

Då gillar jag att umgås med min familj och vänner. Älskar att äta god mat, både på restaurang och att laga själv. Vi har ett hus i Grekland där vi spenderar större delen av somrarna, vilket passar perfekt då jag älskar sol och värme också.

Stort tack Anna!

Om du liksom Anna vill jobba med kompetensbaserad rekrytering från insidan, och om du delar vår vision och passion, får du gärna höra av dig till oss. Du kan också söka jobb hos oss i Stockholm eller Göteborg. Vi ser fram emot att höra av dig!

Sugen på att lära känna fler HOMEies? Läs intervjun med Maria Jansson här.