Dela dina positiva kandidatupplevelser  

Vi är igång med bokskrivandet. Mycket roligt!
Kapitlet om kandidatupplevelse är givetvis viktigt, ett ämne vi brinner för och gärna vill sprida kunskap om. Vi vill gärna ha dina erfarenheter med i boken. Vi har ett grymt nätverk, och vi är säkra på att det finns massor av goda exempel på kandidatupplevelse bland er. Vi vore otroligt tacksamma om vi kunde få dina exempel på:

 • Hur just ni jobbar för att skapa goda kandidatupplevelser i era rekryteringsprocesser (inte bara med de kandidater ni träffar – utan alla som sökt)
 • En fantastiskt god kandidatupplevelse som du varit med om när du sökt jobb

Tyvärr har vi massor av exempel på negativa kandidatupplevelser som vi fått höra genom åren. Det är de goda exemplen vi vill sprida! ?

Maila i så fall till anki@homeofr.se. Vi vill förstås också veta att det är ok att ditt exempel eventuellt kommer med i boken. Och om det blir så, lovar vi också såklart en inbjudan till vår releasefest. ?

Tack på förhand!
Anki och Josefin

3 kommentarer till “Dela dina positiva kandidatupplevelser  

 • Linnéa

  Hej!
  Att som nyanställd få mail från chef & kommande kollegor som hälsade mig välkommen innan min första dag på kontoret gjorde att jag i flera veckor innan längtade. Minns ett mail från personen som blev min närmaste kollega, väldigt enkelt och tog inte mer än nån minut för henne men betydde mycket för mig: Hej Linnéa! Åh vad kul att just du blir min nya kollega! Välkommen till oss, jag ser fram emot att jobba med dig”. En sån liten gest men betydde massor för mig.

  • josefin

   Vilket härligt bemötande, Linnéa! Ofta är det det enkla och de små detaljerna som gör den stora skillnaden.

 • Martin

  Fast än jag inte fick jobbet så är det återkoppling jag fick från personal som jag kommer ihåg. Både saklig och personlig återkoppling, jag lärde mig även att nästa gång ska jag inte göra samma misstag utan gå på magkänslan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.