Introduktion till kompetensbaserad rekrytering

Introduktion till Kompetensbaserad rekrytering för HR, rekryterare och chefer

Den här halvdagsutbildningen vänder sig till dig som redan jobbar med rekrytering, eller som kanske ska börja med det, och vill få en förståelse för vad kompetensbaserad rekrytering är. Utbildningen är digital och innehåller teoripass såväl som diskussioner i grupp. 

Innehåll:

  • Rekryteringsfällor
  • Kandidatupplevelse
  • Vad är kompetens
  • Kravprofil
  • Kompetensramverk
  • Intervjuteknik
  • Referenstagning

Datum: 5 maj, kl 9:00-12:30.

Investering: 2 900 SEK, exkl moms. 
Du får boken ”Rekryteringsboken för chefer” skickad till dig inför utbildningstillfället. I arvodet ingår även HOME of Recruitments mallar som kravprofil, intervjuguide, referenstagningsguide.

Anmälan: Vill du vara med? Ja, det hoppas vi! Anmäl dig senast den 30/4 2021 via formuläret nedan. Max antal deltagare är 20.

Anmälan är bindande men din plats kan överlåtas till en kollega om du skulle råka få förhinder. 

Mer än en utbildning.

I arvodet ingår Rekryteringsboken för chefer (Liber förlag, 2018), HOME of Recruitments kompetensramverk samt våra mallar för kravprofil, intervju och referenstagning. 
 
REKRYTERINGSBOKEN FÖR CHEFER

Anmäl dig här!

"I vår verksamhet är digitalisering högt upp på agendan, tillika rekrytering och kompetensförsörjning. När vi fick kunskap om HOME of Recruitments digitala rekryteringsutbildning kändes den helt rätt för oss."

Läs mer

"Vi har tagit bort CV:t och det personliga brevet ur rekryteringsprocessen och istället infört tester på ett tidigt stadium. Samarbetet med HOME of Recruitment underlättade förankrings- och förändringsarbetet."

Läs mer

"Den digitala utbildningen kan cheferna genomföra på tid som passar dem, samtidigt som klassrumstillfället ägnas åt fördjupning och reflekterande diskussioner."

Läs mer

Sagt om våra utbildningar.

"Jag älskar ert sätt att bryta ner kompetensbegreppet!"

"Tack! Jag har fått med mig handfasta tips och underlag att använda redan i nästa intervju. Så användbart!"

"Genom utbildningen hos er har jag hittat bättre sätt att förklara internt, varför vi gör som vi gör när vi rekryterar hos oss."

Vi ser fram emot att träffa dig!