HOME of Recruitment ONLINE Academy

Vi utbildar era chefer när och var som helst.

Nyhet – digital rekryteringsutbildning!

Rekrytering är en del av ledarrollen, kanske den del som är allra mest affärskritisk? Givetvis är det viktigt att säkerställa att alla som är involverade i rekryteringsarbetet har en grundläggande kompetens.

En utmaning med att utbilda inom rekrytering är ofta att få chefer rekryterar kontinuerligt. Utbildningen behövs när det faktiskt är aktuellt att rekrytera, vilket kan vara vid väldigt olika tidpunkter för olika delar av organisationen. Kanske är era chefer också utspridda geografiskt.

HOME of Recruitment lanserar nu ett digitalt verktyg – HOME of Recruitment Online Academy – som utbildar och stöttar era chefer, oavsett var de befinner sig. Experter från HOME of Recruitment finns med som coacher i verktyget – allt för att säkerställa en beteendeförändring.

Kort om HOME of Recruitment Online Academy

• Onlineutbildning i kompetensbaserad rekrytering – som lever kvar som ett stöttande verktyg då det är dags att rekrytera.
• HOME of Recruitments rekryteringsexperter ger individuell feed-back till deltagarna.
• Plattformen bygger på Kirkpatricks forskning om lärande och beteendeförändring.
• Fungerar utmärkt för ”blended learning” och kan därmed kompletteras med webinars, klassrumsundervisning eller individuell coachning.
• Anpassas med era egna mallar såsom kravprofil, intervjumall osv.
• Molnbaserat – lätt och enkelt att använda utan en integration med andra system.

Hör av er till oss om du blir nyfiken – vi ser fram emot att berätta mer!
info@homeofr.se

 

© Copyright Home of Recruitment, 2019